Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa: LG:n kaareva G-Flex-puhelin

4
Manu Pitkänen

Kuvissa: LG:n kaareva G-Flex-puhelin
Verkkosivusto Cnet on julkaissut kuvia LG:n tulevasta kaarevasta älypuhelimesta. Nykytiedon mukaan puhelin esitellään marraskuussa.

Samsung esitteli kaarevan Galaxy Round -älypuhelimen viime viikolla. Uuden taipuvan näyttöteknologian ansiosta puhelin on kaarevoitettu pitkien reunojen suuntaisen akselin suhteen.

LG:n G-Flex-puhelin on vuorostaan kaarevoitettu lyhyiden reunojen suuntaisen akselin suhteen. Kaarevuuden ansiosta puhelimeen puhuminen pitäisi olla mukavampaa, kun laite mukailee paremmin ihmisen kasvoja.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

4

@2
Kyllä jos mietin esimerkiksi housuntaskussa pitämisen kannalta, niin Samsungin versio on parempi. Tai no, kyllähän tuokin toimii, jos puhelin mahtuu taskuun kyljelleen. En kyllä ymmärrä mikä ihmeen aivopieru Sampalta oli jättää roundista S-Pen pois. Syö varmasti potenttiaalisia ostajia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.