Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft esitteli Windows Phone 8:n uuden päivityksen

10
Manu Pitkänen

Microsoft esitteli Windows Phone 8:n uuden päivityksen
Microsoft on esitellyt tänään Windows Phone 8:n uuden Update 3 -päivityksen. Aiemmin GDR3:na tunnettu päivitys tuo mukanaan tuen neliytimiselle Snapdragon 800 -piirille sekä viiden ja kuuden tuuman Full HD -näytöille.

Isonäyttöisiä puhelimia ajatellen Microsoft mahdollistaa Windows Phone 8 Update 3:ssa kuuden pienen tapahtumaruudun asettamisen rinnakkain aloitusnäytöllä. Käyttöjärjestelmän sisäänrakennettuihin sovelluksiin (Hubs, Mail, Photos, Peopl ja Music / Videos) on tehty myös optimointeja puhlettikoon puhelimia varten. Update 3 tuo mukanaan myös asentolukituksen, jonka avulla voi estää näyttöä kääntymästä portraitista landscape-näkymään.

Driving Mode -tilan avulla puhelimen voi asettaa vastaamaan automaattiviesteillä soittajille tai viestin lähettäjille mikäli olet pahassa paikassa. Moniajonäkymää on parennettu lisäämällä sovellusten yläkulmiin ruksit, joiden avulla sovelluksen voi halutessaan sulkea kokonaan.Windows Phone 8 Update 3 löytyy esiasennettuna ensi viikolla esiteltävästä Nokia Lumia 1520 -puhelimesta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Anonyymi käyttäjä
kekkerke-22 (vahvistamaton)

2

mutta toi käyttis on edelleen tylsän ja ruman näköinen. Lumia 800 jälkeen jo kyllästyin totaalisesti tuohon lookkiin.

"toki omia mielipiteitä" "pienenä lisäyksenä myös aavistuksen epäkäytännöllinen"

Vastaa
samarit1
samarit1

3

Hieman tylsä ehkä mutta helppo sekä käytännöllinen. Tuo ohjelmien sulkeminen olisi hyvä saada myös ensimmäisen sukupolven lumioihin.

Vastaa
kzt
kzt

4

Ei ole totta! Ei edelleenkää ilmoitusta lukitusnäytölle missatuista puheluista/viesteistä. Kello siihen on jo saatu ja ihan turhia muita tietoja (lataus,äänetön). On se kumma kun siihen kuitenkin voidaan tietoa syöttää niin mikä ihme että tuota imho tarpeellista tietoa siihen ei saa millään. Eikä siihen tunnu saavan mitään sovellustakaan mikä näyttäisi tuon tiedon.

Vastaa
perhana
perhana

5

@4
Androidistako nyt puhut vai mistä...?
Kyllä itselläni L920 ainakin näyttää lukitusnäytöllä vastaamattomat puhelut, viestit, ja sähköpostit yms.
Vai oletko kenties lukitusnäytön asetuksista poistanut kaikki pikatilan näyttävät sovellukset?

Vastaa
kzt
kzt

6

@5
Kyllä puhun Lumiasta. Lukitusnäyttö vaan oli ilmeisen väärä termi. Tarkoitin valmiustilaa. Amber päivitys toi "vilkaisunäytön" missä tuo kello näkyy. Sitä ihmettelin että tuossa vilkaisunäytöllä ei voi näyttää myös saapuneita puheluita/viestejä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
an_Tero (vahvistamaton)

7

@6
Kyllä se on siihen vilkaisunäyttöön tulossa. Se oli jo edellisessä vilkaisunäytön valikossa vaihtoehtona, mutta se poistettiin siitä viimeisimmässä päivityksessä koska sille ei vielä löytynyt käyttöä. Mutta tulossa siis on.

Vastaa
perhana
perhana

8

@6
Itse kyllä käsittäisin niin että mitä vähemmän sillä vilkaisunäytöllä on ilmoituksia, sitä vähemmän se kuluttaa akkua.
Nuo kaikki ilmoituksethan näkyy sitten hetken siinä lukitusnäytöllä kun näyttöä näpäyttää.
Omassa lumiassani pidän vilkaisunäytön asetuksinakin vain ajoittainen eli kello näkyy noin 15 minuuttia ellei puhelinta käytetä tai heilauteta, olisi muuten vaan turhaan akkua syömässä.

Vastaa
Mahteri
Mahteri

9

@kzt

Uutisessa kerrotut ominaisuudet ovat Microsoftin tekemiä parannuksia wp:seen. Sen sijaan vilkaisunäyttö on käsittääkseni Nokian aikaansaannoksia ja tämän takia tähän tehtävistä muutoksista tiedottaa Microsoftin sijaan Nokia. Ainakin tämän videon perusteella nuo ilmoitukset on vilkaisunäyttöön seuraavan päivityksen myötä ilmestymässä: http://www.youtube.com/watch?v=ZCNlDXICySw

@8
Minä taas olen amberin ilmestyttyä pitänyt vilkaisunäyttöä "aina päällä" tilassa enkä ainakaan L720:llä ole mitään huomattavaa virrankulutuksen nousua havainnut. Kannattaa huomata, että vaikka tuon vilkaisunäytön tuohon "aina päällä" tilaan laittaisikin, niin puhelin siltikin poistaa kellon näkyvistä etäisyysmittarin havaitessa esteen edessään eli käytännössä kello on poissa näkyvistä esim. puhelimen ollessa taskussa, vaikka "aina päällä" tilaa käyttäisikin.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

10

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:

Moniajonäkymää on parennettu lisäämällä sovellusten yläkulmiin ruksit, joiden avulla sovelluksen voi halutessaan sulkea kokonaan.

No tätä on kyllä jo odoteltukin!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja