Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia haki patenttia älykellokonseptille

Manu Pitkänen

Nokia haki patenttia älykellokonseptille
Nokia on hakenut Yhdysvalloissa patenttia älykellokonseptille, joka koostuisi yhden näytön sijaan useasta modulaarisesta yksiköstä.

Kunkin yksikön voi asettaa esittämään tietynlaista sisältöä, minkä ansiosta käyttäjä pääsee käsiksi haluamiinsa ohjelmiin ja sisältöihin vain kääntämällä ranneketta. Virran säästämiseksi alaspäin osoittavat näytöt voidaan sammuttaa. Patenttihakemus on jätetty Yhdysvaltain patenttitoimistoon hieman yli vuosi sitten. Se osoittaa että Nokialla on kehitetty älykelloa, mikä sinänsä ei suurikaan yllätys.

Hakemuksen perusteella ei voida päätellä mitään Nokian tuotejulkistussuunnitelmista. Yhtiöt patentoivat keksintöjä vaikkei niillä olisi suunnitelmia hyödyntää niitä kaupallisesti. Nokialla on kehitetty myös älylaseihin liittyviä teknologioita, joita se on lisensoinut esimerkiksi Vuzixille.Nokia Research Centerin visioimia tulevaisuuden tekniikoita esiteltiin neljä vuotta sitten julkaistulla videolla. Siinä näkyy päälle puettavia laitteita, kuten haptinen ranneke ja älylasit.

Päivitys. The Verge on löytänyt videon, jossa esitellää Facetiksi nimettyä laitetta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.