Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nexus 5 lipsahti Googlen kauppaan

6
Manu Pitkänen

Nexus 5 lipsahti Googlen kauppaan
Googlen julkistamaton Nexus 5 -älypuhelin on lipsahtanut Google Play -kauppaan. 16 gigatavun version hinnaksi oli määritelty 349 dollaria, joka on sama kuin vuosi sitten esitellyllä Nexus 4:llä.

On arveltu, että puhelin julkistettaisiin jo lokakuun lopulla. Aika näyttää, mutta lipsahduksen perusteella Nexus 5:n esittelyyn ei pitäisi kulua enää kovin kauaa aikaa.
Vuotaneen huoltokäsikirjan ansiosta Nexus 5:stä tiedetään jo aika paljon. Puhelimessa on Full HD -tasoinen 4,95 tuuman IPS-näyttö ja neliytiminen Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri. Optisella kuvanvakaimella varusteussa pääkamerassa on kahdeksan megapikseliä ja etukamerassa kaksi megapikseliä. Käyttöjärjestelmäversio on Android 4.4 (KitKat).

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

peex
peex

3

Suomeen kun tuo tulee niin muutetaan dollarin merkki euroksi + alv + vähintään 50 euroo kauppialle = lähempänä 500 euroa.

Olisi hienoa jos täälläkin sais noin halvalla kunnon älypuhelimen.

Vastaa
DonZQ
DonZQ

6

@3 Sen takia täällä toivotaankin, että se huhu Google Play kaupasta olisi totta ja Suomessa voitaisiin ostaa nämä laitteet Suoraan Googlelta. Uskoisin, että hinta on huomattavasti alhaisempi.

Toisaalta, 500€ ei tuollaisesta laitteesta ole loppujen lopuksi kauhean paha hinta. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja