Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nexus 5 lipsahti Googlen kauppaan

6
Manu Pitkänen

Nexus 5 lipsahti Googlen kauppaan
Googlen julkistamaton Nexus 5 -älypuhelin on lipsahtanut Google Play -kauppaan. 16 gigatavun version hinnaksi oli määritelty 349 dollaria, joka on sama kuin vuosi sitten esitellyllä Nexus 4:llä.

On arveltu, että puhelin julkistettaisiin jo lokakuun lopulla. Aika näyttää, mutta lipsahduksen perusteella Nexus 5:n esittelyyn ei pitäisi kulua enää kovin kauaa aikaa.

Vuotaneen huoltokäsikirjan ansiosta Nexus 5:stä tiedetään jo aika paljon. Puhelimessa on Full HD -tasoinen 4,95 tuuman IPS-näyttö ja neliytiminen Snapdragon 800 -järjestelmäpiiri. Optisella kuvanvakaimella varusteussa pääkamerassa on kahdeksan megapikseliä ja etukamerassa kaksi megapikseliä. Käyttöjärjestelmäversio on Android 4.4 (KitKat).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

peex
peex

3

Suomeen kun tuo tulee niin muutetaan dollarin merkki euroksi + alv + vähintään 50 euroo kauppialle = lähempänä 500 euroa.

Olisi hienoa jos täälläkin sais noin halvalla kunnon älypuhelimen.

Vastaa
DonZQ
DonZQ

6

@3 Sen takia täällä toivotaankin, että se huhu Google Play kaupasta olisi totta ja Suomessa voitaisiin ostaa nämä laitteet Suoraan Googlelta. Uskoisin, että hinta on huomattavasti alhaisempi.

Toisaalta, 500€ ei tuollaisesta laitteesta ole loppujen lopuksi kauhean paha hinta. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja