Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WSJ: Nokian Lumia-toimitukset kohosivat uuteen ennätykseen

3
Manu Pitkänen

WSJ: Nokian Lumia-toimitukset kohosivat uuteen ennätykseen
Wall Street Journalin lähteiden mukaan Nokia toimitti heinä-syyskuussa Lumia-älypuhelimia ennätyksellisen paljon. Windows Phone -puhelinten toimitukset kipusivat yli kahdeksaan miljoonaan kappaleeseen.

Kahdeksan miljoonaa Windows Phone -puhelinta on Nokialle uusi ennätys, mutta suurempiin kilpailijoihin nähden myynti vetää edelleen kovin huonosti. Apple ilmoitti uusien iPhone-puhelimien myynnin avausviikonloppuna kysynnän nousseen kolmen päivän aikana yhdeksään miljoonaan kappaleeseen. Puhelimia sai tuolloin 11 maassa.

Vuodentakaiseen verrattuna Nokian Lumia-myynti on petrannut kuitenkin hyvin. Viime kesänä Lumioita toimitettiin vain 2,9 miljoonaa kappaletta. Yksi avaintekijöistä kasvuun lienee Lumia 520, joka Microsoftin mukaan on maailman myydyin Windows-laite.Syyskuun alussa Microsoft ilmoitti ostavansa Nokia laiteliiketoiminnan. Kaupalle haetaan omistajien hyväksyntä marraskuussa pidettävässä yhtiökokouksessa. Kaupan odotetaan astuvan voimaan ensi vuoden alussa. Microsoft on arvioinut, että sen huomassa älypuhelinmyynti yltää nollatulokseen 50 miljoonan laitteen vuosimyynnillä (12,5 miljoonaa puhelinta per kvartaali).

Nokia julkaisee heinä-syyskuun tuloksensa 29. lokakuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
jani @ (vahvistamaton)

1

Yksi avaintekijöistä kasvuun lienee Lumia 520, joka Microsoftin mukaan on maailman myydyin Windows-laite.
Halvimman hintaluokan malleissa (Nokia Lumia 520) on yleensä huono kate, joten...Nokia ja Microsoft yhdessä tekevät tappiota ja Nokia joutuu jo WP8-käyttöjärjestelmän käytöstä maksamaan Microsoftille!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Leemee (vahvistamaton)

2

@2 Miten tämä uutinen liittyy linkkiisi? Mainittakoon että oma Surface RT päivittyi ilman minkäänlaista ongelmaa 8.1:ksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja