Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia esitteli kohtuuhintaisen puhletin: Lumia 1320

Manu Pitkänen

Nokia esitteli kohtuuhintaisen puhletin: Lumia 1320
Nokia on julkaissut tänään Abu Dhabissa pidetyssä tilaisuudessa Lumia 1320 -älypuhelimen, jossa on kuuden tuuman 720p:n näyttö.

Lumia 1320 sijoittuu Lumia 1520:tä selvästi alempaan hintaluokkaan, minkä takia myös tekniikkakin on vaatimattomampaa. Full HD -näytön sijaan Lumia 1320:ssä on 720p-tarkkuuden näyttö, kamerasta löytyy viisi megapikseliä ja suorittimessa on kaksi ydintä.

Nokia Lumia 1320 tulee saataville oranssina, keltaisena, valkoisena ja mustana. Laitteen arvioitu suositushinta ilman veroja ja muita kuluja on 339 dollaria. Nokia Lumia 1320:n myynnin arvioidaan alkavan vuoden 2014 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana Kiinassa ja Vietnamissa, muiden valikoitujen Aasian ja Euroopan markkinoiden sekä Intian seuratessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja