Seuraa Nokian julkistustilaisuutta täältä

Manu Pitkänen

Seuraa Nokian julkistustilaisuutta täältä
Nokian pitkään ja hartaasti odotettu julkistustilaisuus alkaa kello 10.00 Suomen aikaa.

Nokian odotetaan esittelevän Abu Dhabissa pidettävässä Nokia World -tapahtumassa uusia puhelimia. Ennakkoarvioiden mukaan Nokia esittelee kuusituumaisen Lumia 1520 -puhletin sekä mahdollisesti myös alemman hintaluokan Lumia 1320 -älypuhelimen. Asha-mallistossa saatetaan nähdä muutama uusi 500-sarjan kosketusnäyttöpuhelin. Kännyköiden lisäksi tapahtuman antiin kuuluu todennäköisesti NFC:llä varustettu musiikkisoitin (Nokia Guru) sekä Bluetooth-tekniikkaa hyödyntävä Treasure Tag.

Tilaisuuden odotetuin julkistus lienee Lumia 2520, jonka myötä Nokia laajenee ensimmäistä kertaa iPad-ajan alkamisen jälkeen taulutietokoneisiin. Nokian useimmat kilpailijat ovat jo kokeilleet onneaan tableteissa. Kummoistakaan menestystä kokeiluista ei ole jäänyt käteen. Nokian laiteliiketoiminnan nykyinen johtaja Stephen Elop lupasi toimitusjohtajakaudellaan poikkeuksellista taulutietokonetta Nokialta.Nokian taulutietokoneesta löytynee Snapdragon 800 -suoritin, 10,1 tuuman Full HD -näyttö ja Windows RT -käyttöjärjestelmä.

Julkistuksia voi seurata verkon välityksellä Nokian tarjoaman live-lähetyksen ansiosta (alkaa kello 10.00).

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.