Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esitteli "banaaniälypuhelimen", jonka takakuori korjaa itsensä

16
Manu Pitkänen

LG esitteli banaaniälypuhelimen, jonka takakuori korjaa itsensä
Muutamien vuotojen jälkeen LG on julkistanut ensimmäisen kaarevan älypuhelimensa. Puhelin on kaarevoitettu horisontaalisen akselin suhteen, minkä sitä voidaan kutsua myös banaanipuhelimeksi.

LG:n mielestä G Flex on markkinoiden ensimmäinen todellinen kaareva älypuhelin, eli yhtiö ei pidä Samsungin aiemmin esittelemää Galaxy Round -puhelinta juuri minään. Galaxy Round on kaarevoitettu vertikaalisen akselin suhteen. Samsung käytti puhelimen kaarevuutta hyväksi käyttöliittymän yksityiskohdissa, mutta LG:n mallissa kaarevuus ei näy käyttöliittymä tasolla juuri mitenkään.

Sen sijaan LG markkinoi kaarevaa älypuhelintansa ergonomisena laitteena, joka myötäilee käyttäjänsä kasvonpiirteitä kun se laitetaan korvalle.

G Flexin takakannesta löytyy lisäksi itsensä korjaava pinnoite. Eli jos puhelimen takakuoreen tulee naarmuja, pinnoitteen pitäisi korjata ne itsestään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (16)

Anonyymi käyttäjä
tötö (vahvistamaton)

3

Voi olla puhuessa mukavan tuntuinen, mutta onko kaarevuudesta mitään hyötyä tyypillisessä älypuhelin-käytössä? Sitäpaitsi tuohan on aivan kamala taskussa kuljetettava.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
bansku@ (vahvistamaton)

7

@3 Olihan Nokian "banaani-mallikin" muotoilultaan kaareva (paksuuttakin oli...huh!) ja ihan hyvin sopi taskuun!.

Vastaa
7520G
7520G

10

Olisi hauska tietää, että kuinka naarmut korjautuvat... Ehkä takakuori ennemmin palautuu alkuperäiseen muotoonsa kuin korjaa naarmuja?

Vastaa
Lauzi
Lauzi

11

Muutama vuosi sitten oli paljon kohua itsensä korjaavista autolakoista ja maaleista, joissa oli jotain "nano partikkeleja" jotka täyttivät pintaan syntyneet naarmut. En ole vähään aikaan kuullut puhetta moisesta, mutta jostain tällaisesta pinnoittesta voisi olla kyse tässä tapauksessa.

Vastaa
perhana
perhana

12

@3
Kyllähän kaarevuudesta "horisontaalisesti" voi olla hyötyäkin juuri siinä älypuhelinkäytössä, eli yhdenkäden käytössä peukalo ylettää helpommin näytön äärilaitoihin, ja vaaka-asennossa esimerkiksi videoita katsoessa sopivalta katseluetäisyydeltä voi tuosta kaarevuudesta olla etua.
Taskussakin tuosta luulisi olevan enemmän hyötyä kuin haittaa, kun yleensä ihmisen vartalosta ei juuri löydy 15cm pituista suoraa pintaa jota vasten täysin suora lätyskä mitenkään mukavasti asettuisi, reisi on aina hieman kaareva, rintamus on kaareva, ja jopa se housuntaskun kohdalla oleva lantio on kaareva.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ademeion (vahvistamaton)

13

"LG:n mielestä G Flex on markkinoiden ensimmäinen todellinen kaareva älypuhelin, eli yhtiö ei pidä Samsungin aiemmin esittelemää Galaxy Round -puhelinta juuri minään."

On oudon kuuloinen johtopäätös, että jos Galaxy Round ei LG:n mielestä ole todellinen kaareva älypuhelin, niin se tarkoittaa, että LG ei tällöin pidä kyseistä puhelinta "juuri minään". Ajatteleeko toimittaja oikeasti näin, vai oliko ehkä tarkoitus sanoa jotain muuta?

Vastaa
perhana
perhana

14

@13
kun nyt kerran viisastellaan niin viisastellaan sitten...

Kun Samsung julkistaa puhelimen jota se mainostaa kaarevana älypuhelimena, ja LG muutamia viikkoja myöhemmin oman kaarevan älypuhelimensa ja kertoo sen olevan ensimmäinen todellinen kaareva älypuhelin, niin mitä LG:n tämän lauseen perusteella voidaan päätellä Samsungin luomuksesta ajattelevan?

Aivan.. siitä voidaan päätellä että LG ei pidä tätä Samsungin kaarevaa älypuhelinta juuri minään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ademeion (vahvistamaton)

15

@ 15:

En viistastellut, vaan toimittajan kyseisessä sanomassa ei ole mielestäni järkeä. Se ei ole hieman pielessä tai hieman väärin muotoiltu, vaan nimenomaan siinä ei ole järkeä – kuten ei ole vastauksessasikaan (joka vain toistaa sen mitä toimittaja sanoo).

Jos LG:n mukaan Samsungin uusi älypuhelin ei ole todellisesti kaareva, niin miten tästä voi mitenkään järjellisesti tehdä sellaisen johtopäätöksen, että LG ei yleisesti ottaen (siis kaikkein muiden ominaisuuksien suhteen) pidä Samsungin puhelinta "juuri minään"? On toki mahdollista (vaikkakin erittäin epätodennäköistä), että LG olisi julkistuksen yhteydessä sanonut Samsungin puhelimen olevan yleisesti mitätön, mutta toimittaja ei kuitenkaan esitä uutisessa mitään tällaista tietoa, vaan tekstistä käy selkeästi ilmi, että hän johtaa kyseisen ajatuksen LG:n esittämästä Samsungin puhelimen kaarevuuteen kohdistuvasta vähättelevästä arvostelusta.

On siis aika ilmeistä, että kyseessä on vain toimittajan oma ajatus, ja sellaisena paha huti. Ehkä tarkoitus oli viihteellisemmälle medialle ominaiseen tapaan luoda liioiteltua vastakkainasettelua viihdearvon lisäämiseksi.

On tietenkin jokaisen oma asia, toivooko toimittajien pistävän uutisiin omiaan. Itse arvostan uutisten luotettavuutta ja puolueettomuutta. Pidän toki viihdyttävästä tekstistä, mutta uutisissa ykkösasia on kuitenkin paikkansapitävyys. Jos tästä poikkeavat mielipiteet käyvät yleisiksi, ennustan huonoja seurauksia.

Vastaa
perhana
perhana

16

@16
En tiedä missä olet päässyt kuuntelemaan tuon LG:n esittämän Samsungin puhelimen kaarevuuteen kohdistuvan vähättelyn, itse en tällaista tuosta uutisesta löydä, käsittääkseni LG:n taholta ei ole kommentoitu Samsungin koveraa puhelinta millään lailla, he eivät vaan ole sitä noteeranneet ollenkaan (eli eivät ilmeisesti pidä sitä minään)

Eli uutisen pielessäolo on ihan omia ajatuksiasi eikä väitteesi sen pielessäolosta perustu mihinkään muuhun kuin omaan mielipiteeseesi jolla ei nyt suurtakaan painoa ole, se kuulunee samaan sarjaan väittämän kanssa jonka mukaan liikevaihdon suurin osa on yhtäkuin yli puolet liikevaihdosta, eli liikevaihto koostuisi vain kahdesta osasta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja