Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola esitteli Project Aran: osista koottava puhelin

4
Manu Pitkänen

Motorola esitteli Project Aran: osista koottava puhelin
Motorola on esitellyt varsin kunnianhimoisen hankkeen, jonka myötä jokainen propellipää tai muut intohimoisesti puhelimiin suhtautuvat voivat rakentaa oman puhelimensa osista. Tietokoneen kasaaminen itse on ollut melko yksinkertaista, mutta puhelimen kokoaminen on jo selvästi haastavampaa.

Project Aran tehtävänä on luoda kuluttajille mahdollisuudet rakentaa modulaarisia puhelimia, joiden näytön, suorittimen, näppäimistön, kameran, akun jne. voisi vaihtaa koska vain haluamakseen. Hankkeen on tarkoitus olla avoin, eli myös kolmannen osapuolen kehittäjät voivat rakentaa puhelimelle sopivia komponentteja.

Motorola tekee yhteystyötä Phonebloksin kanssa, joka esitteli samanlaisen ideansa vähän aika sitten. Puhelinvalmistaja aikoo ottaa yhteyttä vapaaehtoisiin kehittäjiin seuraavien kuukausien aikana moduulien kehittämiseksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
phoneblock kunniaan (vahvistamaton)

2

Miksi täytyy omalla nimellä lähteä keksimään pyörää uudestaan ja tehdä "vain" yhteistyötä PhoneBlocks perustajan kanssa? Miksi ei vain ilmoita tukevansa PhoneBlocksia ja kehittävän puhelinta ko ratkaisun pohjalta?

Voisi useampi valmistaja lähetä mukaan, kuin tapauksessa jossa kaikille avoin projekti kantaa motorolan nimeä..

Vastaa
keskonen
keskonen

3

Tämä on ideana kaunis kuin Neuvostoliitto. Tosiasia on kuitenkin se, että kuluttajien suuri enemmistö ei ole kiinnostunut edes koneen kasaamisesta saati tästä. Tähän kun yhdistää sen, että modulaarinen puhelin on muhkumpi kuin tavallinen, niin lienee selvää, että kyseessä on vain Motorolan teknologia- ja julkisuusdemo eikä markkinoille tarkoitettu tuote.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

4

Kyllä tämmösille ideoille kannatusta löytyy, se on hyvä että koitetaan kehittää vaihtoehtoa sille bulkkiperiaatteelle, että on pakko ottaa kaikki valmiiksi pureskeltuna pakkosyöttönä vastaan. Mitä enemmän muokattavuutta, sitä paremmin laitteesta saa tehtyä juuri itselle sopivan, eikä tarvitse tyytyä siihen mikä on valmistajan mielestä paras kompromissi tai näkemys siitä, miten valmistaja haluaa sinun laitetta käyttävän. Kysymys on vain siitä, miten käyttäjäystävälliseksi se muokkaaminen saadaan tehtyä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja