Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple kutsuu takaisin iPhone 5s -puhelimia

1
Manu Pitkänen

Apple kutsuu takaisin iPhone 5s -puhelimia
Apple on päättänyt antaa uuden iPhone 5s -puhelimen asiakkailleen, joiden ostamassa 5s:ssä on luvattua heikompi akkukesto. Yhtiön mukaan heikko akkukesto johtui tuotantoprosessissa olleesta virheestä. Asiasta uutisoi The New York Times.

Appen edustajan mukaan viasta kärsineiden puhelimien määrä on hyvin rajallinen, mikä ei itsessään kerro kovinkaan paljoa ongelman laajuudesta. New York Times kuitenkin arvelee vaihdettavien puhelimien määrän liikkuvan muutamassa tuhannessa. Se on varsin pieni määrä kun sen suhteuttaa avausviikonloppuna myytyihin yhdeksään miljoonaan iPhone 5s:ään ja 5c:hen.
Yhtiö aikoo ottaa yhteyttä viallisten puhelimien ostajiin ja tarjoaa vaihdossa uutta puhelinta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

jarca
jarca

1

Joku voisi odottaa samaa Samsungilta. Turhaahan se toki on, vaikka akkuongelmia on hurjasti. Tunnen ehkä 10 S4:n omistavaa ihmistä ja kaikilla on akku jouduttu uusimaan. Onneksi akku on vaihdettava. Täytyyhän sen ollakkin jos se kestää 2kk-6kk...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja