Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung toimittaa päivittäin miljoona mobiililaitetta

7
Manu Pitkänen

Samsung toimittaa päivittäin miljoona mobiililaitetta
Samsung ei yleensä juurikaan pukahda sen tuotteiden kappalemääräisestä myynnistä, minkä takia yhtiö puhelinmyyntiä luonnehdittaessa joudutaan tukeutumaan kolmannen osapuolen analyysitalojen tekemiin arvioihin.

Korealaisyhtiö ei ole aikeissa muuttaa tiedotuskäytäntöään, mutta Samsungin kehittäjätapahtumassa puhunut David Eun kuitenkin valotti yhtiön toimittavan mobiililaitteita nykyään päivittäin miljoona kappaletta. Lukemaan kuuluu puhelimien lisäksi tabletit ja kannettavat tietokoneet. Vuoden myyntimäärät kohoavat näin ollen yli 350 miljoonaa kappaleeseen.
Samsungin mukaan useimmat sen toimittamista mobiililaitteista kytkeytyvät verkkoon, minkä takia se haluaa luoda maailman suurimman alustan sisällöille, sovelluksille ja mainoksille.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

yhyy@ (vahvistamaton)

1

miljoona x kolmekymmentä yksi päivää= ... x kaksitoista kuukautta=...

Vastaa
Taeco
Taeco

2

@1 Jos nyt oikein ymmärsin, halusit korjata uutista(?) Noh, nyt kun pätemään tässä aloit, niin... Tuolla "laskukaavalla" pääset kyllä suunnilleen yhtä kauas "oikeasta" numerosta, kuin tämä 350milj. Tai oikeastaan uutisessa mainittu "yli 350 miljoonaa" on paljon oikeammin sanottu: ei ole järkevää antaa tarkkaa arvoa "365,25milj puhelinta vuodessa", koska lähtöarvotkin ovat ympäripyöreitä (jos olet koskaan opiskellut fysiikkaa ala-astetta pidemmälle, muistanet jotain lähtöarvojen merkitsevistä numeroista, mikä pätee tässä yhtä lailla). Vuodessa ei myöskään ole 372 päivää toisin, kuin laskukaavasi voisi antaa olettaa.

Vastaa
perhana
perhana

4

eipä tuosta koko vuoden myyntimäärää voi oikein millään kaavalla luotettavasti laskea... vaikka samsung ilmoituksensa mukaan "toimittaa nykyään päivittäin miljoona mobiililaitetta" voi jo tuosta "nykyään" ilmoituksesta päätellä että se ei tarkoita koko vuoden päivittäistä määrää, tuskin edes vuoden päivittäistä keskiarvoa, vaan todennäköisesti hyvän normipäivän toimitusmäärää.

Kun otetaan huomioon että vaikka vuodessa on se 365 päivää, ja viikossa 7 päivää, toimituksia ei välttämättä ole viikon jokaisena päivänä miljoonaa, tuskin ne korealaisetkaan työntekijät tekevät 7 päivän työviikkoa, eikä jakelukaan ehkä sunnuntaisin pyöri sielläkään.

Lisäksi ilmoitettu luku on toimitusmäärä, ei myyntimäärä.

Jos nyt realistisesti tuosta halutaan vuoden kokonaistoimitusmäärää arvioida, uskoisin lähemmäs oikea summa olevan noin 260 miljoonaa. (5x52)

Mutta toki tämä on jälleen (niinkuin kommentoinnin luonteeseen kuuluu) vain oma arvioni ja mielipiteeni, ei wikipediaan tarkoitettu faktatieto ;-)

Vastaa
delic
delic

5

@4 "Jos nyt realistisesti tuosta halutaan vuoden kokonaistoimitusmäärää arvioida, uskoisin lähemmäs oikea summa olevan noin 260 miljoonaa. (5x52) "

"1.6 billion mobile phones shipped in 2012: Samsung ships 396.5M, Apple ships 135.8M"

Vastaa
NHL
NHL

7

On One Hand: Tissots are quality watchesTissot watches are good timepieces for young buyers looking for an entry-level watch in the crowded Swiss brand field. The Tissot T-Touch, PRS 516, Seastar 1000 and Navigator 3000 all sell for less than $600 and come with two- or three-year warranties, depending on the model. Tissot offers an extensive line of automatic mechanical and electronic movement watches.
NHL http://www.londonfilmacademy.com/jp/sho...ducts-c189.html

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja