Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android KitKatin keskeiset uudistukset paljastuivat

2
Manu Pitkänen

Android KitKatin keskeiset uudistukset paljastuivat
Entinen Wall Street Journalin toimittaja ja Jessicalessin.comiin nykyisin kirjoittava Amir Efratin mukaan Google on kiinnittänyt huomionsa Android KitKatin kehityksessä erityisesti sen optimoimiseen alemman hintaluokan puhelimille sopivaksi.

Käyttöjärjestelmän optimoinnin lisäksi Google tarjoaa sovelluskehittäjille työkalut, joiden avulla he voivat suunnitella ohjelmansa vaatimattomampaa rautaa käyttäviin laitteisiin. Mahdollistamalla käyttöjärjestelmän käyttö hitaallakin raudalla, Google haluaa varmistaa että sillä on mahdollisuudet tavoittaa yhä suurempi laitemassa. Internetjätin ekosysteemin yksi suurimmista ongelmista on ollut fragmentoituminen.

Tiedot perustuvat salaiseksi merkittyyn dokumenttiin, jonka Google on jakanut Android-puhelimia valmistaville yrityksille.

Samainen dokumentti paljastaa myös, että KitKatin myötä Android saa tuen uusille antureille, jotka mittaavat magneettikenttää sekä askeleita. Tämä on merkki siitä, että Googella valmistaudutaan päälle puettavien laitteiden esiinmarssiin. Google yrittää jouduttaa myös NFC:n omaksumista tarjoamalla kehittäjille ratkaisun, jonka avulla puhelin voidaan emuloida maksu- tai asiakkuuskortiksi. Tämän pitäisi onnistua ilman kajoamista NFC:n turvaelementtiin.Google tarjoaa KitKatissa myös standardin tavan käyttää puhelinta television kaukosäätimenä ja laajemman Bluetooth-yhteensopivuuden, minkä ansiosta Android-puhelin pystyy keskustelemaan aiempaa laajemman laitekannan kanssa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

kirkanen
kirkanen

1

Hienoa kuulla, että Android kehittyy noinkin monipuoliseksi. Olisihan hienoa, jos saisi helposti rakennettua itselleen sovelluskokonaisuuden. Täytyy varmaan rootata tuo vanha puhelin ja katsoa sen tarjoamia mahdollisuuksia. :-P

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja