Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia varmisti tulevan halpa-Lumian

1
Valtteri Ahonen

Nokia varmisti tulevan halpa-Lumian
Nokialta on osattu odottaa Glee-koodinimellä liikkunutta edullisen pään Lumiaa jo jonkin aikaa, mutta nyt sen tulo on varmistunut. Samalla selvisi, että kyseessä todella on Lumia 525. Alunperin Gleen ja Lumia 525:n yhdisti laitevuodoistaan tunnettu Twitter-tili @evleaks.

Tieto on peräisin Nokian ja Live Nationin kilpailusta, jonka palkinnoksi on ilmoitettu kahden keikkalipun lisäksi Lumia 525. Kilpailu on suunnattu kanadalaisille ja se päättyy 3. marraskuuta.

Kilpailun palkintojen ja ilmoitetun kokonaisarvon perusteella voidaan päätellä, että Lumia 525 sijoittunee noin 150 dollarin hintaluokkaan, aivan kuten alkuperäinen L520:kin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
hg fuvgiug (vahvistamaton)

1

Omio News Blog kertoo, että 525 on muutettu 520:ksi. Eli kyseessä oli typo.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.