Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä uusi Nexus 5 varustettuna Android KitKatilla

7
Valtteri Ahonen

Tässä uusi Nexus 5 varustettuna Android KitKatilla
Google on vihdoin julkaissut huhutun uuden Nexus 5 -puhelimen. Se on rakennettu jälleen yhteistyössä LG:n kanssa ja varustettu uudella Androidin 4.4 KitKat-veriolla.

Uudessa puhelimessa on isompi, 5-tuumainen näyttö jossa on 1080p-tarkkuus. 16 GB version hinnaksi on kerrottu 349 dollaria ja 32 GB version $399. Mikäli puhelinta myydään jossain vaiheessa Suomessa tulee hinta luultavasti olemaan korkeampi, ainakin jos edellisestä Nexus-myynnistä voi jotain päätellä.

Isomman näytön lisäksi puhelimeen on saatu nopeat LTE-yhteydet, jotka ovat lippulaivamallissa tämän päivän standardi. Suorittimena toimii LG G2:sta tuttu Snapdragon 800. 8 megapikselin kameraan on saatu mukaan optinen kuvanvakain.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

JoniS
JoniS

1

specseihin nähden erittäin halpa omasta mielestä. nyt vain toivotaan parasta että tulisi hinnat edes dollarit euroiksi muunnoksella ilman lisiä niinkuin nexus7(2013) mallin kanssa.

Vastaa
tonttila
tonttila

2

kai tuo on veroton myyntihinta? Siitä muutetaan suoraan dollarit euroiksi, lätkäistään alvit päälle ja vähän vielä extraa.

Vastaa
Atjabec
Atjabec

4

Onneksi jenkkimalli toimii ongelmitta myös Suomessa, eli lomamatkalla tai kaverin mukana saa puhelimen helposti tuohon hintaan Suomeen. Osavaltion / kaupungin verot tuohon saattaa tulla vielä päälle plus toimituskulut, mutta puhutaan vain parin kympin lisästä. Kaikkinensa alle 300€ jää kuitenkin tuon 16gb mallin hinta.

Vastaa
yussef
yussef

6

Jos puhelimen saisi täältä hintaan 349$ + alv 23% ostaisin puhelimen jo julkaisupäivänä. Tuo hinta olisi muuten 315€. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, puhelin tulee Suomeen ensi vuoden puolella hintaan 550€. Joku vetää välistä ja pahasti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja