Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung maksaa Nokian patenteista ainakin seuraavat viisi vuotta

1
Manu Pitkänen

Samsung maksaa Nokian patenteista ainakin seuraavat viisi vuotta
Nokia ja Samsung ovat sopineet yhtiöiden välisen patenttilisenssisopimuksen jatkamisesta viidellä vuodella. Sopimus oli raukeamassa tämän vuoden lopulla.

Sopimuksen mukaan Samsung maksaa Nokialle lisäkorvauksia ensi vuonna alkavalla kaudella. Korvauksen suuruudesta ei olla kuitenkaan vielä pääsy sopuun. Nokian mukaan lisäkorvausten suuruus määritellään näillä näkymin vuoden 2015 aikana.

Nokia tienaa patenttisalkullaan tällä hetkellä vuositasolla 500 miljoonaa euroa. Patentit jäävät Nokialle laiteliiketoiminnan myymisen jälkeenkin ja siitä on tarkoitus tehdä yhtiön kolmas tukipilari NSN:n ja Here-karttojen rinnalle. Tiedotteessaan Nokia toteaa, että se näkee "lisämahdollisuuksia luoda arvoa investoimalla innovaatioon ja hallinnoimalla aktiivisesti patenttisalkkuaan ja lisensointitoimintojaan."


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja