Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Valtaosa Android-laitteista päivitetty Jelly Beaniin

3
Matti Vähäkainu

Valtaosa Android-laitteista päivitetty Jelly Beaniin
Tällä hetkellä uusin markkinoilla oleva Androidin pääversio Jelly Bean löytyy nyt yli 50 prosentista markkinoilla olevista Android-laitteista. Yli vuoden markkinoilla ollut 4.x-versio on Googlen laskujen mukaan 52,1 prosentissa Androideista.

Google on laskenut tämän vuoden syyskuusta lähtien laitteet uuden Play Store -sovelluksen avulla, joka vaatii vähintäänkin 2.2-version Android-käyttöjärjestelmän. Näin ollen vanhemmat laitteet jäävät laskuista pois, mutta Google huomauttaa, että niiden osuus oli ennen muutosta vain noin yhden prosentin luokkaa.

Piakkoin saapuva KitKat tulee todennäköisesti tiputtamaan nopeasti Jelly Beanin taas alle 50 prosentin, mutta suurempi ongelma Androidille on, että yli neljännes käyttäjistä on edelleen kiinni vanhassa Gingerbreadissä.

Statistiikka on kerätty seitsemän päivän aikana uudessa Google Playssä vierailleiden käyttäjien laitteista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

2

Gingerbread julki joulukuussa 2010. Tällä softalla olevia laitteita myydään yhä ja myös tullaan myymään vielä pitkään. Päivityksiä on aika turha toivoa.

Vastaa
Agent_007
Agent_007

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Sillattiis:

Gingerbread julki joulukuussa 2010. Tällä softalla olevia laitteita myydään yhä ja myös tullaan myymään vielä pitkään. Päivityksiä on aika turha toivoa.


Pikaisella vilkauksella Gingeriä käyttävät Suomessa vielä myynnissä olevien mallien perusteella Samsung (Galaxy Y, Galaxy Ace II, Galaxy Pocket, Galaxy Xcover, Galaxy W, Galaxy S Advance jne.) ja Sony (Xperia Go ja Xperia ION). Moniin noista luureista saa asennettua Jelly Beanin tai Ice Creamin ihan suoraan (Ace II, Galaxy S Advance ja molemmat Sonyt), joten custom romia pitää käytellä lähinnä noiden halpisluurien kanssa. Halpisluurien kohdallakin on jo muutos tapahtumassa, kun esim. Samsungin Pocket Neo ja Sonyn Xperia E ovat Jellyllä.

Eli oma veikkaus on, että länsimaissa nuo Ginger-luurit ovat pian harvinaisuus kaupoissa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja