Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC aikoo haastaa myös edullisempien älypuhelinten markkinoilla

2
Valtteri Ahonen

HTC aikoo haastaa myös edullisempien älypuhelinten markkinoilla
Jos Nokian on sanottu rypevän talousahdingossa, niin sitä tekee yhtälailla myös HTC. Puhelinvalmistajan Android-markkinaosuus on kutistunut hyvin pieneksi, eikä sillä tunnu olevan lääkkeitä Samsungin ylivaltaan.

HTC:n edellisen neljänneksen tulos on yhtiön oman ilmoituksen mukaan jäämässä markkinoiden odotuksista jopa 15 prosenttia. HTC:n lääkkeenä tähän on raju kulujen leikkaus (tavoitteena noin neljännes, säästöjen tarkempia kohteita ei kerrottu), ja painopisteen siirtäminen kohti halvempia laitteita. Asiasta kirjoitti Reuters.
- Pyrimme laajentamaan tuotetarjontaamme tällä neljänneksellä... ensi vuonna tähtäämme suurempiin myyntimääriin ja voittoihin, kertoi yhtiön taloudesta vastaava Chialin Chang.

Aiemmin HTC on nimenomaan antanut ymmärtää panostavansa lippulaivamalleihin ja kalliimpiin puhelimiin. Yhtiö on esimerkiksi sanonut yhdeksi tavoitteekseen 20 prosentin osuuden Kiinan high-end-markkinoista. Älypuhelinten keskihinnan laskun myötä on kuitenkin ymmärrettävää, että yhtiön on tarjottava myös edullisempia vaihtoehtoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja