Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kohta Android-puhelin näkee Google+-pärstäsi soittaessa

1
Matti Vähäkainu

Kohta Android-puhelin näkee Google+-pärstäsi soittaessa
Google tuo puhelinsovellukseen uusia tunnistautumisominaisuuksia uuden Android 4.4:n, KitKatin myötä. Soittaja voidaan tunnistaa esimerkiksi Google Places -listauksen avulla yritykseksi, mutta pian tunnistetietoihin lisätään myös Google+-palvelusta löytyvä kuva.

Google aikoo alkuvuodesta lisätä puhelinnumerolla verifioitujen käyttäjätunnusten kuvat automaattisesti Android-puhelinten tunnisteiksi. Tämä tarkoittaa, että soittaessa tai vastaanottaessa soittoa Android-puhelimella vastapuolen Google+-pärstä näkyy puhelimessa, mikäli hän on vahvistanut tunnuksensa puhelimennumeron eli se on liitetty Google-tunnukseen.
Jotain rajoituksia Googlekin tähän on tehnyt, ettei aivan kaikkien tuntemattomien naamat saavu puhelun mukana kännykkääsi. Google+-profiilikuva ja puhelinnumero täytyy olla jaettuna profiilin asetuksista. Oman naaman näkymättömyyden voi siis varmistaa poistamalla ominaisuuden käytöstä edellämainituista asetuksista.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja