Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Bloomberg: Apple testaa 4,7 ja 5,5 tuuman iPhone-puhelimia

3
Manu Pitkänen

Bloomberg: Apple testaa 4,7 ja 5,5 tuuman iPhone-puhelimia
Uutistoimisto Bloombergin lähteiden mukaan Apple kehittää parhaillaan kahta uutta älypuhelinta, joista löytyy 4,7 ja 5,5 tuuman näytöt. Mikäli Apple päätyy julkaisemaan tällaiset iPhonet, olisivat ne näytön koolla mitattuna yhtiön suurimmat älypuhelimet. IPhone 5c:n ja 5s:n näytöt ovat kooltaan neljä tuumaa.

Tieto kehitteillä olevista isonäyttöisistä iPhoneista ei ole mikään uusi uutinen, sillä Wall Street Journal on ehtinyt raportoimaan asiasta jo pariin kertaan kesän ja syksyn aikana. Lehden mukaan Apple on testannut uutta iPhonea 4,8–6 tuuman näytöillä. Ilmeisesti myös iPadistä on testauksesta 12 tai 13 tuuman näytöllä varustettu malli.

Bloomberg kertoo samalla, että Apple suunnittelisi iPhonen designin uudistamista. Uusissa iPhoneissa näytön lasi kaarevoituisi alaspäin näytön reunoilla. Apple testaa myös paineanturitekniikkaa, joka osaa erottaa erilaisia painalluksia. Se ei välttämättä ehdi valmistua seuraaviin iPhone-malleja varten. Bloombergin lähde muistuttaa, että puhelimet ovat edelleen kehityksessä eikä mitään ole vielä lyöty lukkoon. Uudet puhelimet esitellään todennäköisesti ensi vuoden kolmannella kvartaalilla.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Jakele
Jakele

1

Mikähän noiden kaarevien näyttöjen funktio lieneekään? Onko niistä oikeesti hyötyäkin? vaiko vain mainosarvo? Toki sillä saadaan 'koppaan' lisätilaa, niinku takakannen pyristykselläkin on saatu ...vaikk kameratötsää pienentämään...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja