Bloomberg: Apple testaa 4,7 ja 5,5 tuuman iPhone-puhelimia

3
Manu Pitkänen

Bloomberg: Apple testaa 4,7 ja 5,5 tuuman iPhone-puhelimia
Uutistoimisto Bloombergin lähteiden mukaan Apple kehittää parhaillaan kahta uutta älypuhelinta, joista löytyy 4,7 ja 5,5 tuuman näytöt. Mikäli Apple päätyy julkaisemaan tällaiset iPhonet, olisivat ne näytön koolla mitattuna yhtiön suurimmat älypuhelimet. IPhone 5c:n ja 5s:n näytöt ovat kooltaan neljä tuumaa.

Tieto kehitteillä olevista isonäyttöisistä iPhoneista ei ole mikään uusi uutinen, sillä Wall Street Journal on ehtinyt raportoimaan asiasta jo pariin kertaan kesän ja syksyn aikana. Lehden mukaan Apple on testannut uutta iPhonea 4,8–6 tuuman näytöillä. Ilmeisesti myös iPadistä on testauksesta 12 tai 13 tuuman näytöllä varustettu malli.

Bloomberg kertoo samalla, että Apple suunnittelisi iPhonen designin uudistamista. Uusissa iPhoneissa näytön lasi kaarevoituisi alaspäin näytön reunoilla. Apple testaa myös paineanturitekniikkaa, joka osaa erottaa erilaisia painalluksia. Se ei välttämättä ehdi valmistua seuraaviin iPhone-malleja varten. Bloombergin lähde muistuttaa, että puhelimet ovat edelleen kehityksessä eikä mitään ole vielä lyöty lukkoon. Uudet puhelimet esitellään todennäköisesti ensi vuoden kolmannella kvartaalilla.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy A23 5G – hinta laskenut -34%

Samsung Galaxy A23 5G
129 € DNA
149 € Power
197 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 196 €

Kommentit (3)

Jakele
Jakele

1

Mikähän noiden kaarevien näyttöjen funktio lieneekään? Onko niistä oikeesti hyötyäkin? vaiko vain mainosarvo? Toki sillä saadaan 'koppaan' lisätilaa, niinku takakannen pyristykselläkin on saatu ...vaikk kameratötsää pienentämään...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.