Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin ensimmäinen Tizen-laite on jo myynnissä: NX300M-kamera

3
Manu Pitkänen

Samsungin ensimmäinen Tizen-laite on jo myynnissä: NX300M-kamera
Samsungin mukaan ensimmäinen Tizen-pohjainen laite on jo myynnissä. Yhtiön NX300M-kamera sai kunnian olla ensimmäinen uuteen käyttöjärjestelmään pohjautuva laite.

Peilitön NX300M-kamera tuli myyntiin Etelä-Koreassa jo lokakuussa, mutta Samsungin Jong-Deok Choi paljasti vasta nyt Tizen-kehittäjätapahtumassa sen pohjautuvan Tizenin kameroille tarkoitettuun versioon. Tizen Camera Platformin ansiosta kameran kerrotaan käynnistyvän kaksi kertaa nopeammin verrattuna muihin Linux-pohjaisiin kameroihin. Lisäksi se mahdollistaa yhdeksän 20 megapikselin kuvan ottamisen sekunnissa.

Huhujen mukaan Samsung aikoisi esitellä Tizenin kuluttajille ensi vuoden alussa CES-messuilla. Tuolloin voitaisiin saada uutta tietoa myös Tizen-pohjaisista älypuhelimista. Ensi vuoden aikana käyttöjärjestelmän pitäisi edistyä 3.0-versioon, joka tuo mukanaan uudenlaisen 3D-käyttöliittymän, tuen 64-bittisille suorittimille ja tuen usealle käyttäjäprofiilille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
ouyeah (vahvistamaton)

1

Samsung aikoo tosissaan haastaa Applen ja sen huomaa jo.Vielä kun panostavat Tizen-käyttöjärjestelmän osalta myös yrityskäyttöön, niin... siinä saisivat Blackberry ja Microsoft haasteen!.Tietoturvallisuuden osalta Blackberry on kyllä paras, joten...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja