Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia esitteli kehittäjätyökaluja kuvaussovelluksille

Matti Vähäkainu

Nokia esitteli kehittäjätyökaluja kuvaussovelluksille
Nokia on tänään esitellyt uuden Nokia Imaging SDK:n, jonka on tarkoitus tuoda sovelluskehittäjille pääsy monipuolisiin kameratyökaluihin. Slush-startup-tapahtumassa esitellystä kehittämispaketista löytyy muun muassa pääsy suodattimiin ja efekteihin.

Nokia Imaging SDK mahdollistaa parempien kuvausominaisuuksien liittämisen mihin tahansa Windows Phone 8 -sovellukseen. Näin ollen kolmannen osapuolen sovellukset pääsevät hyväksikäyttämään esimerkiksi Nokia Camerassa ja Luovassa studiossa käytettyjä ominaisuuksia.

Paketista löytyy yli 50 suodatinta sekä joukko toiminnallisuuksia muun muassa kuvan rajaukseen, kierittämiseen ja koon uudelleenmäärittelyyn liittyen. Kehittäjät voivat myös tehdä itse omia filttereitä.

Nokia Imaging SDK on kehittäjien ladattavissa Nokia Developer -sivustolta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.