Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola vyöryttää uusia Android-päivityksiä älypuhelimiinsa

2
Juha Tuppi

Motorola vyöryttää uusia Android-päivityksiä älypuhelimiinsa
Motorola ilmoitti eilen tuovansa Android 4.4 KitKat -järjestelmäpäivityksen Moto X -älypuhelimen Verizon-versioon. Samana päivänä Motorolan ohjelmistopäivityssivulle oli ilmestynyt mahdollisuus päivittää 12 muutakin laitetta uuteen Android-versioon.

The Verge raportoi eilen Motorolan julkaisseen Android 4.4 KitKat -päivityksen Moto X:n Verizon-versiolle. Motorola ei ole tuhlannut aikaa ottaen huomioon, että KitKat julkaistiin virallisesti vain noin kolme viikkoa sitten Googlen Nexus 5:n yhteydessä.
Cnetin mukaan yhtiö lisäsi kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa uudet Android-päivitykset myös kahdelletoista muulle laitteelleen, muiden muassa Droid Ultran, Droid Maxxin ja Droid Minin Verizon-versioille.

Päivitykset ovat saatavilla Motorolan ohjelmistopäivityssivulla. Päivityksiä ei mainosteta, mutta ne löytyvät sivulta operaattorikohtaisten laitteiden alta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Nopeaa (vahvistamaton)

1

Erittäin nopeaa toimintaa Motorolalta. Muut valmistajat(mm. samsung) eivät vielä ole saaneet edes 4.3:sta kunnolla jakeluun.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja