Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt loppui huijaaminen: SGS4 ja HTC One vastakkain uudessa testissä

9
Matti Vähäkainu

Nyt loppui huijaaminen: SGS4 ja HTC One vastakkain uudessa testissä
Älypuhelinten suorituskykysota on ollut viimeaikoina kutakuinkin samanlaista kuin se on ollut vuosikymmeniä PC-puolella. Enemmän ytimiä, korkeammat kellotaajuudet, nopeammat grafiikkapiirit ja tietysti eniten pisteitä Benchmark-testeistä.

Valmistajista erityisesti Samsungia on syytetty suorituskykyä mittaavien Benchmark-testien huijaamisesta, mutta onpa vilunkipeliin syyllistynyt joukko muitakin Android-valmistajia. Ongelmaan on ilmestymässä kuitenkin ratkaisu, kertoo Engadget.

Startup-yritys GameBench mukaan sen suorituskykymittauksia ei voi huijata, sillä ne eivät perustu parin minuutin mittaiseen rypistykseen, jonka aikana pahaa-aavistamattoman käyttäjän puhelimen suorittimet huutavat hoosiannaa tavanomaisista rajoitteista piittaamatta. GameBench pyöriikin pelisovelluksen taustalla mitaten suorituskykyä ja akkua, ja siten varmistaa, ettei tulos vääristy.Ensi vuoden puolella julkaistava sovellus on julkaissut ensimmäiset mittaukset, joissa vastakkain asetetaan HTC:n ja Samsungin ykköstykit. Aivan kuten useimmissa muissakin tuloksissa voittajaksi selviytyy Samsung Galaxy S4. Ero on jopa yllättävän suuri sen hyväksi. Mikäli GameBenchin tulokset otetaan vastaan oikeina, niin siinä tapauksessa HTC One on pikemminkin huijannut muissa testeissä.

Tarkempia tietoja suorituskykytestistä löydät Engadgetin artikkelista.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
HTC joke (vahvistamaton)

1

Ensi vuoden puolella julkaistava sovellus on julkaissut ensimmäiset mittaukset,joissa vastakkain asetetaan HTC:n ja Samsungin ykköstykit.Aivan kuten useimmissa muissakin tuloksissa (voittajaksi selviytyy Samsung Galaxy S4).(Ero on jopa yllättävän suuri sen hyväksi).Mikäli GameBenchin tulokset otetaan vastaan oikeina,niin siinä tapauksessa (HTC One on pikemminkin (huijannut) muissa testeissä)!!!.
Tarkempia tietoja suorituskykytestistä löydät Engadgetin artikkelista.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
s730 (vahvistamaton)

3

Kyllä se on tämä media joka nykyään huijjaa ja toisii puijjaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sepposeponseponseppo (vahvistamaton)

4

...ja silti SGS4 käyttökokemuksissa kehoitetaan poistamaan kaikki siirtymisanimaatiot pois päältä, ettei se lagaa.

Vastaa
mikbe
mikbe

5

SGS4:ssä on 0,2 GHz nopeampi CPU, 50 MHz nopeampi GPU ja LPDDR3:a. On se jännä kun se saa suorituskykytesteissä paremman tuloksen. HTC One on oikeassa käytössä sitten paljon nopeampi.

Vastaa
_mane_
_mane_

9

Ei tuommoisilla kelloeroilla pitäisi saada kovin kummoisia eroja. Erot tulee lämpöthrotlaamisessa, jos jossain. Ja käyttiksen puolella erot tulee koodin laadussa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.