Samsungilta uusi 5,25 tuuman Galaxy Grand 2 -älypuhelin

2
Juha Tuppi

Samsungilta uusi 5,25 tuuman Galaxy Grand 2 -älypuhelin
Samsung julkisti tänään 5,25 tuuman Galaxy Grand 2 -puhletin, joka tulee varustettuna neliytimisellä 1,2 gigahertsin prosessorilla sekä 1280 x 720 -resoluutioisella HD-näytöllä. Yhtiö kertoo kyseessä olevan päivitetty ja paranneltu versio aikaisemmasta Galaxy Grand -mallista.

TheNextWeb kertoi tänään Samsungin julkistaneen uuden 5,25 tuuman Galaxy Grand 2 -puhletin. Laite on päivitetty versio aikaisemmasta Galaxy Grand -mallista, ja tarjoaa 1280 x 720 -resoluutioisen HD-näytön, neliytimisen 1,2 gigahertsin prosessorin, 1,5 gigaa keskusmuistia ja 8 gigatavua microSD-päivitettävää tallennuskapasiteettia. Cnetin mukaan laitteessa on myös 2600 milliampeeritunnin akku, jonka luvataan kestävän 17 tuntia puheluita tai 10 tuntia videomateriaalin toistoa yhdellä latauksella.PhoneArena ilmoittaa laitteen paksuudeksi 8,9 milliä, ja kertoo laitteen olevan hieman edeltäjäänsä kapeampi yhdellä kädellä tapahtuvan käytön helpottamiseksi.

Galaxy Grand 2 tulee Android Jelly Bean 4.3 -käyttöjärjestelmällä ja kahden SIM-kortin paikalla varustettuna, mutta se ei Cnetin mukaan tue 4G LTE -tiedonsiirtoa, vaan käyttää sen sijaan HSPA+ -siirtoprotokollaa ja -verkkoarkkitehtuuria. Laitteessa on PhoneArenan artikkelin mukaan myös Bluetooth 4.0.

Galaxy Grand 2:n kameraa ei sen sijaan ole päivitetty edelliseen malliin nähden: laitteen takaa löytyy edelleen kahdeksan megapikselin kamera, jota on kuitenkin Cnetin mukaan tehostettu uusilla ominaisuuksilla, mukaan lukien Best Face ja Best Photo.

Puhletin hinnasta tai julkaisusta ei vielä ole tietoa, mutta lähteet kertovat Galaxy Grand 2:n tulevan myyntiin rajoitettuna "valikoiduille alueille".

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

rnoynet
rnoynet

1

"Laitteessa on myös 2600 milliampeeritunnin akku, jonka luvataan kestävän 17 tuntia puheluita tai 10 tuntia videomateriaalin toistoa yhdellä latauksella."

Nettiselaus tai AGPS:n käyttö kai kuluttavat akkua eniten, koska näyttö ja datayhteys/GPS antennit on päällä koko ajan, eli mielestäni olisi parempi jos kerrottaisi kuinka kauan akku kestää kyseistä käyttöä. Tämä tietysti yleisesti ottaen!

Vastaa
Taeco
Taeco

2

@1 +1
Muutenkin voiaivat ilmottaa akunkeston hiukan totuudenmukaisemmin. Jos olisin puhelimestani jotain maksanut, Nokia saisi kyllä kuulla tästä, ettei puhelimessa riitä akkua edes valmiustilassa niin kauan, kuin tässä piti olla varsinaista puheaikaa. Mutta ilmaisesta puhelimesta ei oikein voi vaatia rahoja takaisin... :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.