Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhuttu HTC:n M8 -älypuhelin hurjien testitulosten takana?

7
Juha Tuppi

Huhuttu HTC:n M8 -älypuhelin hurjien testitulosten takana?
Internetissä kohistiin eilen HTC:n mysteeripuhelimesta, joka oli saavuttanut AnTuTun Android-suorituskykytestissä hurjan tuloksen. Viimeisten tietojen mukaan vaikuttaa siltä, että kyseessä olisi HTC:n paljon puhuttu ja huhuttu M8 -älypuhelin.

PhoneArena raportoi tänään viimeisimpien tietojen viittaavan siihen, että AnTuTu-suorituskykytestissä eilen noin 36 000 pistettä saanut HTC:n älypuhelin olisi todella odotettu M8 -malli. Lähteen mukaan AnTuTun kehittäjien blogikirjoitus samasta aiheesta vaikuttaisi vahvistavan arvelut.

Julkaistujen tietojen mukaan HTC:n tuleva älypuhelin on varustettu viisituumaisella 1080p-tarkkuuden näytöllä, kahden gigan keskusmuistilla ja pitää sisällään Qualcommin huipputehokkaan Snapdragon 800 -piirisarjan. Lähteen mukaan laitteen etupuolella on 2,1 megapikselin ja takana neljän megapikselin kamera.PhoneArena kuitenkin muistuttaa, että kyseessä saattaa olla prototyyppi, mistä johtuen virallisen laitteen tiedot voivat vielä muuttua.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
antutu (vahvistamaton)

1

Ettei vaan AnTuTu suorituskyky testitulos olisi huijausta!!. :-)

Vastaa
mckonen
mckonen

2

Huipputehokas piirisarja...herää kysymys miksi pitää olla? Vienee myös huippupaljon virtaa, jos akku normaalikokoa, kamera pitäisi olla myös huippuluokkaa muuten ei kiinnosta ollenkaan...

Vastaa
Boss93
Boss93

4

@2 Sama kävi itsellänikin mielessä! Huipputehokas piirisarja + 5" FullHD näyttö... Ei hyvä yhdistelmä, jos vastaavasti akku on keskiverto kokoa

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ademeion (vahvistamaton)

5

@ 2:

Tarkoitatko että vasta HTC M8: ylittää mielekkään tehokkuuden rajan, vai ovatko sen mielestäsi tehneet jo jotkin aiemmatkin puhelinmallit?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.