Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jalkapallofanit huomio: FIFA:n virallinen sovellus saatavilla iOS- ja Android-laitteille

2
Juha Tuppi

Jalkapallofanit huomio: FIFA:n virallinen sovellus saatavilla iOS- ja Android-laitteille
FIFA on julkistanut virallisen sovelluksensa iOS- ja Android-laitteille. Sovellus tuo tulosseurannan, uutiset, tilastot, kuva- ja videosisällön sekä paljon muuta edellämainituilla käyttöjärjestelmillä varustettuihin mobiililaitteisiin.

The Verge raportoi perjantaina kansainvälisen jalkapallon kattojärjestö FIFA:n virallisesta sovelluksesta, joka on saatavissa iOS- ja Android-laitteille. Sovellus lupaa mobiililaitteisiin livenä päivittyvän tulosseurannan, uutisia, tilastoja, kuva- ja videosisältöä 85 maailman huippuliigasta, sekä muuta materiaalia kattaen yhteensä 197 eri jalkapalloliigaa.

Sovellus myös tarjoaa suoran videolähetyksen jalkapallon vuoden 2014 maailmanmestaruuskisojen lohkoarvonnasta joulukuun 6. päivänä.

FIFA:n virallisen sovelluksen iOS-versio on saatavissa Applen App Storesta ja Android-versio Google Playsta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

totaka86
totaka86

1

On tää ny p*****stä, ku aina kaikki Androidille ja iOsille... Vaikka Windows phone kasvattaa osuuttaa ja Italias muun muassa menny jo iOsin ohi... Ei ymmärrä...

Vastaa
Mauriland
Mauriland

2

@1
Silloin kun toi softa on tilattu joltain softatalolta niin WP vermeet ollut vielä mahdollisesti se marginaaliryhmä jota ei enään ole :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja