>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jalkapallofanit huomio: FIFA:n virallinen sovellus saatavilla iOS- ja Android-laitteille

2
Juha Tuppi

Jalkapallofanit huomio: FIFA:n virallinen sovellus saatavilla iOS- ja Android-laitteille
FIFA on julkistanut virallisen sovelluksensa iOS- ja Android-laitteille. Sovellus tuo tulosseurannan, uutiset, tilastot, kuva- ja videosisällön sekä paljon muuta edellämainituilla käyttöjärjestelmillä varustettuihin mobiililaitteisiin.

The Verge raportoi perjantaina kansainvälisen jalkapallon kattojärjestö FIFA:n virallisesta sovelluksesta, joka on saatavissa iOS- ja Android-laitteille. Sovellus lupaa mobiililaitteisiin livenä päivittyvän tulosseurannan, uutisia, tilastoja, kuva- ja videosisältöä 85 maailman huippuliigasta, sekä muuta materiaalia kattaen yhteensä 197 eri jalkapalloliigaa.

Sovellus myös tarjoaa suoran videolähetyksen jalkapallon vuoden 2014 maailmanmestaruuskisojen lohkoarvonnasta joulukuun 6. päivänä.

FIFA:n virallisen sovelluksen iOS-versio on saatavissa Applen App Storesta ja Android-versio Google Playsta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

totaka86
totaka86

1

On tää ny p*****stä, ku aina kaikki Androidille ja iOsille... Vaikka Windows phone kasvattaa osuuttaa ja Italias muun muassa menny jo iOsin ohi... Ei ymmärrä...

Vastaa
Mauriland
Mauriland

2

@1
Silloin kun toi softa on tilattu joltain softatalolta niin WP vermeet ollut vielä mahdollisesti se marginaaliryhmä jota ei enään ole :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.