Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone menestyy Euroopassa - ohitti iPhonen Italiassa

2
Juha Tuppi

Windows Phone menestyy Euroopassa - ohitti iPhonen Italiassa
Kantar Worldpanelin tekemän markkinatutkimuksen mukaan Windows Phone on kasvattanut markkinaosuuttaan Euroopassa. Italiassa Windows Phone saavutti 16,1% markkinaosuuden ohittaen Applen iPhonen.

WMPoweruser uutisoi tänään kuluttajatutkimusta suorittavan Kantar Worldpanelin raportista, jossa se kertoi Windows Phonen menestyneen Italiassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa ja Espanjassa viimeisimmän, lokakuuhun päättyvän kolmen kuukauden tarkkailujakson aikana. Windows Phone saavutti Italian markkinoilla 16,1% osuuden ja ohitti näin ollen iPhonen, joka raportin mukaan kattoi 10,1% maan älypuhelinmarkkinoista.

Ranskassa Windows Phone saavutti niin ikään ennätyslukemat tuplaamalla aikaisemman osuutensa kattaen nyt 12,5% markkinoista. Iso-Britanniassa käyttöjärjestelmä oli 11,9%:ssa myydyistä älypuhelimista tarkkailujakson aikana. Espanjassa Windows Phone pääsi tasoihin iPhonen kanssa 4,3% markkinaosuudella.

Kantar Worldpanelin viimeisimmän raportin tilastot


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Jakele
Jakele

1

Aivan juu lokakuun lopussa-tilanne... Mitenkähän on nyt, kun Applekin on uudistanut kännynsä. Ainakin maailmalta kuuluu kovia myyntilukuja ...niin Jaappanista kuin Suomestakin...
Taitaa nää Kantarin tilastot hakea Sellasia wintoosa-ajotuksia kertoessaan wp-myönteisesti väritettyjä juttujaan...

Vastaa
delic
delic

2

@1 Nämä numerot tulee joka kuukausi, ei tämä ole mikään salaliitto :)Voithan sinä itse vilkaista syyskyyn numeroita vs tämän kuun numeroita ja näet sen mitä ounastelitkin, iOS on noussut kaikilla markkina-alueilla ja android alas kaikilla markkina-alueilla.

"Kantar strategic insight director Dominic Sunnebo said: “In almost all markets, the iPhone 5S and 5C releases have given iOS a significant bounce compared to the previous month."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja