Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phonen seuraava päivitys täyttää käyttäjien toiveita

12
Juha Tuppi

Windows Phonen seuraava päivitys täyttää käyttäjien toiveita
Microsoft on luvannut seuraavaan Windows Phonen päivitykseen kolme User Voice -sivustolla pyydettyä ominaisuutta. Tulevan päivityksen myötä Windows Phone voi hyödyntää microSD-korttia tallennukseen, sovellukset voidaan sulkea helpommin ja käyttöjärjestelmä saa tiedostoselaimen.

PhoneArenan tuoreen uutisen mukaan Microsoft on vastannut User Voice -sivuston käyttäjätoiveisiin lupaamalla Windows Phonen seuraavaan päivitykseen kolme uutta ominaisuutta. Päivitys lisää Windows Phoneen mahdollisuuden käyttää microSD-kortin tallennuskapasiteettia sovellusten, latausten ja tiedostoliitteiden tallentamiseen, sallii sovellusten sulkemisen alaspäin suuntautuvalla pyyhkäisyllä ja tuo käyttöjärjestelmään sisäänrakennetun tiedostoselaimen.

Lähteen mukaan päivitys on tarkoitus julkaista ensi kesään mennessä.

Päivitys 3.12.2013: Microsoft on toistaiseksi perunut microSD-kortin hyödyntämisen tallennukseen ja tiedostoselaimen tulevasta päivityksestä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Kake41
Kake41

1

Tällaisia pieniä, mutta oleellisa toimintoja saadaan odotella ikuisuuden. Miten voi yksinkertaisien ominaisuuksien koodaaminen ja julkaisu päivityksenä kestää puolen vuotta?

Vastaa
JussiFX
JussiFX

2

Oi kyllä kiitos tiedostoselaimesta, taitaa hyvällä säkällä samalla tulla mahdolliseksi että appit pääsevät käsiksi puhelimeen lisätyihin tiedostoihin (romit, pdf:t yms) eikä tarvitse sekoilla jotain skydriven kanssa jotta ne saa appin omaat storageen.

Vastaa
Michelola
Michelola

4

kannattaa muistaa että se pieni nörttikommuuni jollain foorumilla ei edusta "käyttäjien toiveita" joten vaikka tuntuisi että "kaikki" toivoo jotain tiettyä asiaa, se ei ole niin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
W8 uhri (vahvistamaton)

5

Tuo tiedostoselain tulee todellakin tarpeeseen, kun ei puhelimeen saa tällä hetkellä laitettua musiikkia, pdf:iä tai yhtikäs mitään. Edes soittoäänen vaihto ei onnistu. Tällä hetkellä lumian suurin puute on mielestäni kuitenkin massamuistitilan toimimattomuus. Eli kuvat saa kyllä tietokoneelle, mutta puhelimeen päin ei saa siirrettyä mitään! Naurattaa ihan kun kutsuvat tuota vielä "älypuhelimeksi".

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Leemee (vahvistamaton)

7

Ihan kuin aikanaan kun Android tuli. Kieli pitkällä odotettiin uutta Android versiota, että saatiin taas yksi feature mikä oli Symbbarissa ollut jo vuosia. Ja kyllä... Android puhelimiakin kutsuttiin älypuhelimiksi.

Vastaa
perhana
perhana

8

@5
Jos et osaa etkä ymmärrä etsiä ohjeita, niin turha valittaa järjestelmän puutteita... itse ainakin saan aivan mainiosti tallennettua puhelimen muistiin musiikkia suoraan windowsista usb-piuhalla, ja lisäksi sovelluskaupasta löytyy esim. Pocket File Manager tiedostoselain jolla puhelimen muistiin saa tallennettua mitä vain, soittoääneksikin saa laitettua minkä tahansa mp3 tiedoston kun KATSOO KÄYTTÖOHJEESTA mihin kansioon ne soittoäänet pitää tallettaa, jälleen yksinkertaisesti usb-piuhalla.

Jos sinulla todellakin on WP8 Lumia, niin mitä ihmettä sillä teet, jos älysi ei riitä älypuhelimen yksinkertaistenkaan ominaisuuksien käyttämiseen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

11

@8
Kyllä se WP on edistyksellinen, kun joka kerta kun meinaa jotain tehdä, pitää kaivella piuhat esiin. Soittoääntäkin varten pitää kaivaa käyttöohje esiin, että tietää mihin _tiettyyn kansioon_ se pitää tallentaa. Ei voi jumalauta olla tehty yhtä puhelinta nuin isotöiseksi käyttää. Se on joka kerta kun WP luurin ottaa kouraan. Onhan se joo sulava, mutta jos sillä mitään muuta koittaa koittaa tehä, kuin selailla valikkoja edestakasin, niin facepalmia pukkaa jatkuvalla syötöllä. Kun kaikki on tehty vaan niin epäloogisesti ja vaikeimman kautta, tai sitten sitä kyseistä asiaa ei vaan voi tehdä ollenkaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
WeePKasi (vahvistamaton)

12

WP8 käyttöjärjestelmä onkin kehitetty älyttömien peruspuhelimien käyttäjille!!. :-)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja