Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple hakee patenttia joka kodin älytelakalle

1
Juha Tuppi

Apple hakee patenttia joka kodin älytelakalle
Apple on hakenut patenttia älytelakalle, joka osaa kuunnella käyttäjän komentoja ja hyödyntää siihen telakoitua iPhonea tai iPadia.

Applen suunnitelmissa oleva älytelakka tulisi varustettuna suurella kosketusnäytöllä, kaiuttimilla ja mikrofonilla ja voisi tarjota puhekomennoilla aktivoitavia palveluja virtuaaliavustaja Sirin tapaan, kirjoittaa asiasta raportoinut Apple Insider.

Vaikka älytelakka olisi aktivoitavissa äänikomennolla kuten sormien napsautuksella, taputuksella tai puhutulla komennolla, telakan ei kuitenkaan ole tarkoitus toimia itsenäisesti, vaan se hyödyntää siihen kytkettyä iOS-laitetta eri ominaisuuksien ja toimintojen tarjoamiseen. Telakan laitteiston on tarkoitus mahdollistaa muun muassa langattomat yhteydet sekä pilvipalveluiden hyödyntäminen.

Lähteen mukaan laitteeseen on myös suunnitteilla lisäosia, kuten irroitettava kovalevy, ympäristöä havainnoivia sensoreita sekä GPS.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Jonahan
Jonahan

1

Patenttihakemus ei tarkoita että mitään tällaista olisi tulossa. Valtaosa tämänkaltaisista hakemuksista ei koskaan realisoidu tuotteena. R&D:ssa on vaan leikitty ajatuksen kanssa ja varmistetaan selustaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja