Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Konkurssi sulkee suomalaisia liittymiä

5
Manu Pitkänen

Konkurssi sulkee suomalaisia liittymiä
Datame Oy ja sen tytäryhtiö Dicame Oy on asetettu konkurssiin, kertoo Viestintävirasto. Dicame tarjosi puhelinliittymiä ja se käytti DNA:n verkkoa.

Konkurssiin hakeutuneet yritykset ja Viestintävirasto suosittelevat Dicamen asiakkaita hankkimaan mahdollisimman nopeasti korvaavat liittymät muilta operaattoreilta. Dicamen asiakkaiden liittymät suljetaan tänään kello 16.00 mennessä.

Saunalahden mukaan konkurssin takia osan PPO:n, Telekarelian ja KYMP:in mobiililiittymäasiakkaiden liittymät sulkeutuvat ennakoitua aikaisemmin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Teamy
Teamy

1

Olenko sivistymätön, kun en operaattorilla työskennelleenä ole koskaan kuullutkaan kyseisestä puljusta? En ihmettele konkurssia mikäli firman tunnettuvuus on tosiaan niin pieni kuin mitä luulen sen olevan.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Itsekään en ole kyseisistä puljuista koskaan kuullut. Mahtoivatkohan tarjota prepaid- tai yrityspalveluita, kun nimet eivät sano mitään.

Vastaa
GCCG
GCCG

4

Itsellä oli aikoinaan ko. firman liittymä. ihan siis yksityis käytössä.
Vaihdoin sitten Soneraan ihan kuuluvuuden takia.. Ei silloisessa duuni paikassa kuulunut muut kuin Soneran liittymät. (Luolassa oli soneran tukiasema)

Mutta kuitenkin Dicame toimi ihan hyvin, ja hinnat oli about samat kuin esim. TeleFinlandilla

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jarijukka (vahvistamaton)

5

Itselläni ollut Dicamen liittymä ja toiminut ok. Samoin asiakaspalvelu ollut hyvää ja sujuvaa. Ei ole ollut mitään valittamista, paitsi se että meni niin noepasti liittymä kiinni 5.12. Tekstari tuli 3.12. Dicamelta, että ovat Datame Oy:n kanssa asetettu konkurssiin. Olisi edes jonkin verran vaihtoaikaa. Itse otin välittömästi yhteyttä Saunalahteen siirtääkseni numeroni heille avattavaan uuteen liittymäsopimukseen, mutta sekin alkaa toimimaan vasta 16.12. Myöhemmässä Dicamen tekstarissa tyrkyttivät siitymään Cuuma Oy:n asiakkaaksi, niin numero olisi pysynyt auki.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja