Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung patentoi läpinäkyvän näytön kaksipuoleisella käytettävyydellä

6
Juha Tuppi

Samsung patentoi läpinäkyvän näytön kaksipuoleisella käytettävyydellä
Samsung patentoi läpinäkyvän näytön, joka mahdollistaa laitteiden käytön molemmilta puolilta.

PhoneArena raportoi eilen Samsungin patentoineen kaksipuoleisella käytettävyydellä varustetun läpinäkyvän näytön. Patentoidulla näytöllä varustettua puhelinta voidaan käyttää kummalta puolelta tahansa, mikä antaa uusia mahdollisuuksia käyttöliittymän suunnittelun suhteen: esimerkiksi videot olisi avattavissa puhelimen takaa, tai päällekkäiset kuvat olisivat todella päällekkäisiä, jolloin etupuolen näytöltä operoitaisiin päällimmäistä kuvaa ja takaa alimmaista.

Valmistajat, kuten LG, HTC, OPPO ja Yota Devices, ovat viime aikoina havahtuneet hyödyntämään myös puhelimen takaosaa, joten Samsungin patentin voidaan katsoa olevan osa luonnollista kehitystä.Patentin havainnollistava kuvamateriaali on nähtävissä Patent Bolt -sivustolla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

perhana
perhana

2

eli siis läpinäkyvä puhelin...? ok...
ei vaan noista kuvista oikein auennut että mihinkä se akku on sijoitettu, vai onko sekin läpinäkyvä?
vaikka eihän tuon tietenkään toimia tarvi, samsungillehan riittää että saa jossain uutisoitua tuollaisesta patentista ja ideasta niin kyllähän sillä saadaan taas muutama onneton innostuksen pissalirauksen saattelemana ostamaan seuraava uusi galaxy-malli.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

4

@4 Ei mikään ylimielinen vaan ihan maininnan arvoinen huomio. Itsekin mietin että miten akku saadaan mahtumaan laitteeseen. Saatikka sitten prosessorit sun muut. Tilaa ei oikein jää mihinkään muuhun kuin näyttöön.

Vastaa
J0nnES
J0nnES

5

Ootte nyt tehnyt sen virheen että mietitte asiaa nykyisten komponenttien koon perusteella. Eikä puhelin välttämättä näytä tuolta. Se läpinäkyvä näyttö on nyt vaan hahmoteltu nykyisen näköiseen puhelimeen jotta se olisi helppo ymmärtää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.