Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia esitteli "Guru"-laitteensa

Manu Pitkänen

Nokia esitteli Guru-laitteensa
Syksyn mittaan muutamaan kertaan uutisotsikoissa Nokia Guru -nimellä vilahtanut laite on nyt esitelty virallisesti. Kuten ennalta osattiin odottaa, on kyseessä kompaktiin pakettiin puristettu ja NFC-tuella varustettu Bluetooth-kuulokejärjestelmä.

Virallisesti BH-121:ksi kutsuttu laite on käytännössä 39 x 39 x 12 millimetrin kokoinen laite, josta löytyy NFC- ja Bluetooth-piirien lisäksi akku. Myyntipakkauksen mukana toimitetaan Nokian WH-208-nappikuulokkeet, mutta 3,5 millimetrin audioliitännän ansiosta se on yhteensopivia muidenkin kuulokkeiden kanssa. BH-121:n tietoja akun varaustasosta lähtien pystyy tarkastelemaan Lumia-puhelimeen aloitusnäytölle ilmestyvän tapahtumaruudun kautta.

BH-121 tulee kauppoihin joulukuun aikana ja sen suositushinta on 39 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja