Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Omaten Android-älykello ei tarvitse puhelinta toimiakseen

3
Juha Tuppi

Omaten Android-älykello ei tarvitse puhelinta toimiakseen
Omate TrueSmart 2.0 -älykello kykenee toimimaan myös itsenäisesti tuoden Android-puhelimen perusominaisuuksia puettavan teknologian muodossa ranteeseen.

Omaten Android-älykello TrueSmart 2.0 saavutti 100 000 dollarin Kickstarter -tavoitteensa ja on nyt valmis, kirjoittaa T3. Sen lisäksi, että laite on normaalisti paritettavissa Android-laitteiden kanssa, valmistaja kertoo älykellon toimivan myös itsenäisesti, mahdollistaen esimerkiksi puhelut ilman paritettua älypuhelinta.
Laite vastaa kooltaan Samsungin Galaxy Gearia, ja sen ominaisuuksiin kuuluvat 720p-resoluution videotallennus, viiden megapikselin kamera, Wi-Fi ja Bluetooth. Älykello sisältää Android 4.2.2 -käyttöjärjestelmän, ja päivitys versioon 4.3 on lähteen mukaan tulossa.

Yrityksen sivuston mukaan laite maksaa 249 dollaria 4 gigatavun tallennuskapasiteetilla ja 299 dollaria 8 gigatavulla. Molemmissa malleissa tallennuskapasiteetti on laajennettavissa microSD-kortilla.

Omaten TrueSmart 2.0 -älykello on nyt tilattavissa maailmanlaajuisesti.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

J0nnES
J0nnES

2

^^Eihän siinä ois mitään järkeä että 8gigan versio maksas saman verran tai vähemmän.
Apple vaan on yks niistä jotka ei anna muuta vaihtoehtoa kuin maksaa yli hintaa muistista. 50$ sd kortilla kun saa jo vähän enemmän kuin 4gigaa muistia.

Vastaa
kirkanen
kirkanen

3

Saa nähdä millaisen vastaanoton kuluttajilta tuote saa. Tulee mieleen vanhat elokuvat, joissa agentin kello toimii puhelimena. :-D

Akun kestonkin vaikuttaa olevan hyvä:
The battery is a 600 mAH li-ion battery, providing for 240 minutes talk time in stand alone mode and 100 hours of standby. (Lähde: http://en.wikipedia.org/wiki/Omate_TrueSmart)

@1 Tuossa koko luokassa hinnan korotuksen ymmärtää, ei oo varmaankaan halpaa eikä helppoa ympätä tuollaiseen kapistukseen lisää muistia. Kaiken lisäksi 4 gigan versiossa on 512 megaa ja 8 gigan versiossa 1 gigaa keskusmuistia. (Lähde: http://www.omate.com/buy/index.html)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja