Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Omaten Android-älykello ei tarvitse puhelinta toimiakseen

3
Juha Tuppi

Omaten Android-älykello ei tarvitse puhelinta toimiakseen
Omate TrueSmart 2.0 -älykello kykenee toimimaan myös itsenäisesti tuoden Android-puhelimen perusominaisuuksia puettavan teknologian muodossa ranteeseen.

Omaten Android-älykello TrueSmart 2.0 saavutti 100 000 dollarin Kickstarter -tavoitteensa ja on nyt valmis, kirjoittaa T3. Sen lisäksi, että laite on normaalisti paritettavissa Android-laitteiden kanssa, valmistaja kertoo älykellon toimivan myös itsenäisesti, mahdollistaen esimerkiksi puhelut ilman paritettua älypuhelinta.

Laite vastaa kooltaan Samsungin Galaxy Gearia, ja sen ominaisuuksiin kuuluvat 720p-resoluution videotallennus, viiden megapikselin kamera, Wi-Fi ja Bluetooth. Älykello sisältää Android 4.2.2 -käyttöjärjestelmän, ja päivitys versioon 4.3 on lähteen mukaan tulossa.


Yrityksen sivuston mukaan laite maksaa 249 dollaria 4 gigatavun tallennuskapasiteetilla ja 299 dollaria 8 gigatavulla. Molemmissa malleissa tallennuskapasiteetti on laajennettavissa microSD-kortilla.

Omaten TrueSmart 2.0 -älykello on nyt tilattavissa maailmanlaajuisesti.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

J0nnES
J0nnES

2

^^Eihän siinä ois mitään järkeä että 8gigan versio maksas saman verran tai vähemmän.
Apple vaan on yks niistä jotka ei anna muuta vaihtoehtoa kuin maksaa yli hintaa muistista. 50$ sd kortilla kun saa jo vähän enemmän kuin 4gigaa muistia.

Vastaa
kirkanen
kirkanen

3

Saa nähdä millaisen vastaanoton kuluttajilta tuote saa. Tulee mieleen vanhat elokuvat, joissa agentin kello toimii puhelimena. :-D

Akun kestonkin vaikuttaa olevan hyvä:
The battery is a 600 mAH li-ion battery, providing for 240 minutes talk time in stand alone mode and 100 hours of standby. (Lähde: http://en.wikipedia.org/wiki/Omate_TrueSmart)

@1 Tuossa koko luokassa hinnan korotuksen ymmärtää, ei oo varmaankaan halpaa eikä helppoa ympätä tuollaiseen kapistukseen lisää muistia. Kaiken lisäksi 4 gigan versiossa on 512 megaa ja 8 gigan versiossa 1 gigaa keskusmuistia. (Lähde: http://www.omate.com/buy/index.html)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja