Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcomm esitteli 64-bittisen piirin edullisiin älypuhelimiin

2
Manu Pitkänen

Qualcomm esitteli 64-bittisen piirin edullisiin älypuhelimiin
Qualcomm on esitellyt uuden mobiililaitteisiin suunnitellun Snapdragon 410 -järjestelmämikropiirin. Kyseessä on yhtiön ensimmäinen 64-bittisyyttä tukeva piiri.

Qualcommin entinen markkinointipomo Anand Chandrasekher aiheutti syksyllä pienoisen kohun teknologiamediassa todettuaan, että Applen iPhone 5s:ssä käytettävässä A7-piirissä 64-bittisyys on pelkkä markkinointikikka, eikä ominaisuudesta ole mitään hyötyä realistisissa käyttötilanteissa. Kohun alkamisen jälkeen Qualcomm ilmoitti, että Chandrasekher on siirretty muihin töihin.

64-bittisyyden lisäksi Snapdragon 410:stä löytyy tuki LTE-mobiiliyhteyksille. Qualcomm lupaa piirien tuovan nämä ominaisuudet 150 dollaria maksaviin älypuhelimiin ensi vuoden jälkipuoliskosta alkaen. Uudella piirillä Qualcomm tähyilee erityisesti Kiinan markkinoille, jossa avataan ensimmäiset LTE-verkot kaupalliseen käyttöön tämän vuoden lopulla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

johtaja59
johtaja59

1

"Kohun alkamisen jälkeen Qualcomm ilmoitti, että Chandrasekher on siirretty muihin töihin."
Tarinan opetus: Ei kannata kusta omiin saappaisiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja