Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung hyödyntää joulupukkia mainoksessaan - katso video

4
Juha Tuppi

Samsung hyödyntää joulupukkia mainoksessaan - katso video
Joulupukki on näin joulun alla kuumaa kamaa markkinoinnissa. Tämän tietää ilmeisesti myös Samsung, joka värväsi joulupukin uuteen mainokseensa.

Samsungin tuoreella mainosvideolla joulupukki isännöi "Joulupukin joulusalaisuus 2013" -tapahtumaa katsomontäydelle tonttuja. Salaisuudeksi paljastuu Galaxy Gear -älykello, jolla pystyy ottamaan kuvia tai vastaamaan joulumuorin puheluun.

Mainos päättyy Galaxy Gearin julistamiseen ihmeeksi.

Meidän mielipiteemme Galaxy Gearista voit lukea täältä. Samsungin mainos on sen sijaan nähtävissä alla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
jabadabaduu (vahvistamaton)

1

Olipa tavallisen vammanen mainos jopa Samsungin mainokseksi. Suttukuva ranteella tai sitten soittoon vastaaminen speakerillä. Erittäin hyödyllisiä fiitsereitä. Tarjoaahan toi toki mahdollisuuksia muuhunkin, mutta tuossa laitteen killerfiitserit kiteytettynä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
dabajabajuu (vahvistamaton)

2

Vammainen kommentti/kateellisen panettelua!!, jabadabaduu.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Oli kyllä nolo mainos. Lopun musiikkivalinta kruunasi. Ihme kun eivät soittaneet MC Hamerria yrityksessään olla ajan mukana.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.