Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola-pomo: Ihmiset eivät halua rikkoontuvia puhelimia

3
Manu Pitkänen

Motorola-pomo: Ihmiset eivät halua rikkoontuvia puhelimia
Matkapuhelinvalmistaja Motorolan toimitusjohtajana keväästä 2012 toiminut Dennis Woodside on kertonut näkemyksiään maailmanlaajuisesta puhelinmarkkinasta uutistoimisto AP:lle.

Woodside nimeää Motorolan pahimmiksi kilpailijoiksi Applen ja Samsungin, mikä sinänsä ei ole mikään yllätys, sillä älypuhelinvalmistajien tekemä voitto on keskittynyt näille kahdelle valmistajille. Woodsiden mukaan erityisesti Samsung on osoittanut, että isolla markkinointibudjetilla voidaan saada aikaan ilmiömäisiä menestystuotteita. Kiinalaisvalmistajien nousu on myös laitettu merkille Motorolalla.

Motorolan näkemyksen mukaan muovista on tulossa iso juttu puhelimien näytöissä seuraavan kahden vuoden sisällä. Woodsiden mukaan lähitulevaisuudessa muovinkäsittelyssä tulee paremmin saataville tekniikoita, joiden ansiosta puhelimien näytöt voidaan suojata lasin sijaan muovikerroksella. Tämän ansiosta puhelinta ei tarvitse viedä huoltoon niin usein kuin nykyään ja sitä voidaan käsitellä hieman ronskimmin ottein.Muita isoja trendejä mobiilibisneksessä ovat puheohjaus ja päälle puettava tekniikka. Yhtiön päätavoite on kuitenkin tarjota pääsy mobiiliin webiin niin monelle ihmiselle kuin vain mahdollista. Tavoite kuulostaa varmasti hyvältä Motorolan omistavan Googlen korviin.

Motorolan suunnitelmissa on myös modulaarinen eli vaihdettavista komponenteista koostuvan puhelimen tuominen markkinoille. Hän ei kuitenkaan maininnut sitä haastattelussa, joten ilmeisesti sitä ei pidetä vielä alan uutena megatrendinä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

tataka
tataka

1

Motorolalla moto g on hinta laatusuhteeltaan vaikuttava ja ilmeisesti päivityksiäkin tulee enemmän kuin perävalotakuun verran. Kyseisen merkin ongelmana on että saatavuus huonoa esim pohjoismaissa, venäjällö ja kiinassa moto g ei saatavilla.

Vastaa
lettas
lettas

3

Nykytrendi on juuri päinvastainen. Ihmiset eivät halua pitää samaa puhelinta useaa vuotta ja jälleenmyyntiarvo puhelimilla on joka tapauksessa kehno. Tästä seuraa se että ihmisille myydään muovisia rimpuloita jotka heitetään roskiin vuoden käytön jälkeen ja hankitaan uusi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.