Facebook on vuoden suosituin mobiilisovellus, tässä top 10

1
Matti Robinson

Facebook on vuoden suosituin mobiilisovellus, tässä top 10
Markkinatutkimusyhtiö Nielsen on kartoittanut vuoden suosituimpia sovelluksia- ja palveluita. Yhtiö teki tutkimuksen Yhdysvalloissa ja mittasi esimerkiksi suosituimpia videopalveluita ja mobiilisovelluksia.

Mobiilisovelluksista suosituin oli Facebook, jonka perässä on viisi Googlen palvelua -- haku, sovelluskauppa, YouTube, kartat ja Gmail. Kymmenen suosituimman joukkoon pääsivät lisäksi mm. Instagram ja Twitter. Tutkimus tehtiin Yhdysvalloissa 18-vuotta täyttäneille Android- ja iOS-käyttäjille.Suosituin verkkovideopalvelu puolestaan oli tietysti YouTube, jonka kuukausikävijämäärä oli lähes puolet koko top5:n yhteenlasketusta kävijämäärästä. Suosituimpien verkkobrändien joukkoon mahtuivat muun muassa Google, Facebook, Yahoo, Microsoft, YouTube, AOL, Amazon ja Wikipedia. Lisätietoa Nielsenin tutkimuksesta löydät täältä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 701 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Power
115 € Proshop
129 € Lenovo

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentit (1)

Raattis
Raattis

1

Tässä teille vähemmän iltalehtimäinen otsikko: "Facebook ensimmäinen markkinatutkimusyhtiön vuoden top 10 mobiilisovelluksen listalla" tai "Vuoden top 10 mobiilisovellusta - Facebook ykkösenä"

Jättäkää ne "tässä" ja "katso" klikkihuoraussanat pois jooko. Ei tulisi luontainen vastusreaktio, kun availee teidän uutisia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.