Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

CyanogenModia käyttävä Oppo N1 läpäisi Googlen testit

2
Manu Pitkänen

CyanogenModia käyttävä Oppo N1 läpäisi Googlen testit
Google on todennut CyanogenMod 10.2:een perustuvan Oppo N1 -älypuhelimen olevan yhteensopiva hakukonejätin määrittämien ehtojen kanssa. Google vaatii testien läpäisyä, jotta se voi antaa laitteelle pääsyn Google Play -sovelluskauppaan.

CyanogenMod on erittäin suosittu Android-ROM. Projektin kehittäjät ilmoittivat tänä syksynä, että CyanogenMod on valmis tavoittelemaan suuria käyttäjämassoja. Tavoitteen saavuttamiseksi CM:n asennuskäytäntöjä pitää yksinkertaistaa reippaasti ja sitä varten he saivatkin seitsemän miljoonan dollarin rahoituksen.

Syksyn aikana CyanogenMod onnistui myös solmimaan tärkeän sopimuksen puhelinvalmistaja Oppon kanssa, minkä myötä jouluaattona markkinoille tulee CyanogenModilla varustettu Oppo N1 -älypuhelin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

JoniS
JoniS

2

@1

No ei se kaikki 7milj. siihen varmaan mene, täytyyhän serverit sun muut maksaa jollain myös. Ja eiköhän tuo rahamäärä ole yleisesti "kehitys apuraha", minkä turvin tiimi voi panostaa 100% projektiin kun ei tarvitse toisessa työssä käydä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja