Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jollan hallituksen pj: "Katso mikä tässä on" -- Sailfish-tablettihan se

2
Matti Vähäkainu

Jollan hallituksen pj: Katso mikä tässä on -- Sailfish-tablettihan se
Jollan Sailfish-käyttöjärjestelmää on pyöritetty vanhoilla muun muassa Nokian puhelimilla ennen kuin ensimmäinen Jolla-laite saatiin markkinoille. Ennemmin sitä ei ole kuitenkaan tiettävästi nähty tableteissa, mutta nyt Twitterissä leviää kuva, jossa tabletin ruudulla komeilee Sailfish.

Jolla hallituksen puheenjohtaja Antti Saarnio on lisännyt kuvan Twitteriin, jossa hän pitelee kädessään pienehköä tablettia, joka vaikuttaa Nexus 7:ltä. Tabletissa kuitenkin näkyy pyörivän Jollan oma Sailfish-käyttöjärjestelmä ja sen moniajonäkymä. Vieressä Saarniolla on Jollan Chief Engineer Harri Hakulinen.

Hakulinen vastaakin Twitterissä, että laitteessa tosiaan on Sailfishin uusin versio, mutta ei vahvista laitteen tietoja. Lisäksi hän lupailee Sailfishiä "ainakin joihinkin tableteihin" ja puhuu jännittävästä vuodesta 2014.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

1

Nyt matematiikkaa kehiin. Mikäs oli ensimäinen lupaus Jolla puhelimen julkaisuajankohdasta vrt. todellinen julkaisu? Samalla kaavalla saadaan tuon tabletin julkaisuajankohta selville.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja