Microsoftilta iloinen joululahja: Jakaa pilveä ilmaiseksi Windows Phone -käyttäjille

21
Manu Pitkänen

Microsoftilta iloinen joululahja: Jakaa pilveä ilmaiseksi Windows Phone -käyttäjille
Microsoft on päättänyt muistaa Windows Phone -käyttäjiä pienellä joululahjalla. Ohjelmistoyhtiö on nimittäin lähettänyt loppukäyttäjille sähköpostia, josta löytyy linkki 20 gigatavun lisätilan aktivoimiseksi SkyDriveen.

Aktivointi pitää suorittaa tammikuun loppuun mennessä mikäli haluaa ylimääräiset gigatavut käyttöön. Loppuiäksi tilaa ei kuitenkaan saa, vaan Microsoft ottaa "lahjan takaisin" vuoden kuluttua. Tavoitteena on saada SkyDrive-tilin omistajat käyttämään pilvipalvelua aktiivisemmin.

Vielä viime vuoden kevääseen asti SkyDrive tarjosi 25 gigatavua ilmaista tallennustilaa, mutta keväisen muutoksen jälkeen uudet käyttäjät ovat saaneet käyttöönsä vain seitsemän gigatavua pilveä. Tuolloin esitellyn hinnoittelutaulukon mukaan 20 gigatavua lisätilaa maksaa 10 dollaria vuodessa. Nykyisin 20 GB:n tilausta ei ole enää tarjolla, vaan pienin tilauskoko on 50 GB.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -40%

Oppo Find X5 5G
299 € DNA
453 € Proshop
599 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 500 €

Oppo A78 (5G) – hinta laskenut -22%

Oppo A78 (5G)
201 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 258 €

OnePlus 10T – hinta laskenut -20%

OnePlus 10T
399 € Elisa
499 € DNA
559 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 499 €

Samsung Galaxy A04s – hinta laskenut -20%

Samsung Galaxy A04s
79 € Gigantti
79 € Power
116 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (21)

Mysticiza
Mysticiza

1

Ihan mahtavaa otsikointia :D
Mutta tosiaan kiva yllätys puolitoistavuotta WP:tä käyttäneelle, kiitos MS :) Skydriveä tulee aktiivisesti käytettyä, sen verran hyvin ja luotettavasti toimii kaikkialla.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

4

Tavitseekohan tuon activoimiseen windows phonen. Itellä oli lumia 800:n mutta ei enää. Sähköpostiin tuli kumminkin viesti. Pitäisi varmaan kokeilla että toimiiko.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
s730 (vahvistamaton)

5

Kyllä siinä täytyykin saada jotain hyvitystä on se Windows puhelimessa aivan surkea yritys.Minulla oli 2 vuotta Windows puhelin ja sain kyllä ihan tarpeeksi.Nyt olen onnelinen HTC onen käyttäjä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ATIV (vahvistamaton)

6

Android käyttöjärjestelmässä onkin jotain mielenkiintoista aina,kun taas Windows Phone 8 on ..."tylsä ja liian yksinkertainen tiiliskivi kasa"!!. ;(

Vastaa
Mysticiza
Mysticiza

13

@12
Ei kai ne nyt mitään ikuisuuspilveäkään jaa :D
Ja Skydriven vuosihinnoilla on se halvin pilvitallennuspalvelu mitä itse olen löytänyt. Voittaa aika kevyesti Dropboxin ja Google Driven, mitkä onkin hinnoiteltu aika ronskisti verrattuna tähän.

Vastaa
Boss93
Boss93

14

Kaikki täällä puhuu, että vain WP8-käyttäjille olisi ollut tuo, mutta itseltäni löytyy L800 ja minäkin sain 20GB lisätilaa... Hauska myös katsoa, kun katkerat android fanboyt täällä avautuvat WP:n huonoudesta, koska eivät itse saaneet Googlelta joululahjaa

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kafer (vahvistamaton)

15

SkyDrive toimii millä tahansa selaimella ja synkkaa upeasti Windowsin kanssa, kuin myös WP:n. Dropboxit yms. käytöstä olen luopunut kokonaan jo kauan sitten. Ja vielä aikoinaan kun sain ne ilmaiset 25 GB :)

Vastaa
perhana
perhana

18

@16
idiootti vinkuu vaan minkä kerkeää, mutta totuus taitaa olla se että uusin IE on tämänhetken turvallisimpia selaimia, ja kun se tuntuu olevan myös toimivin ja sulavin mobiiliselain mitä löytyy, niin eipä WP:n puolellakaan vaihtoehtoja luuria jumittamaan edes kaipaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
eFlop @ (vahvistamaton)

20

@18 Vai että oikein idiootti. AH HAH HAA!. =) Tyhmyys näköjään kasvaa,kun menneen talven Nokia Lumia puhelinta käyttää!!. ;(

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Rutger Hauer (vahvistamaton)

21

Hmm.Olen maksanut Google Driveista 80GB:sta 20$/vuosi nyt muutaman vuoden. En olekkaan huomannut hintojen nousua. Early adopter etu, kai. Hyvä diili mielestäni:)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.