Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iOS 7.x jailbreak julkaistiin -- vapauta iPadisi ja iPhonesi

5
Petteri Pyyny

iOS 7.x jailbreak julkaistiin -- vapauta iPadisi ja iPhonesi
Applen iOS-käyttöjärjestelmän v7.x -versio on onnistuttu jailbreakkaamaan ja itse jailbreak, ohjeineen, on saatavilla evasi0n.com-sivuilta.

Jailbreakin avulla voidaan poistaa Applen iPhonelle ja iPadille asettamat rajoitukset, kuten vaatimus virallisen App Storen käytöstä. Myös erityyppisiä käyttöjärjestelmän räätälöintejä pystytään tekemään paljon vapaammin jailbreakattujen laitteiden kanssa -- mm. koko käyttöjärjestelmän ulkoasun teemoittaminen on mahdollista, kuten myös kokonaisten verkkosivujen käyttäminen iOS:n taustatapettina.
App Storen vaihtaminen vaihtoehtoiseen kauppapaikkaan, kuten Cydiaan avaa luonnollisesti myös ovet sellaisiin sovelluksiin, joita Apple ei ole sallinut omaan kauppaansa. Pornografinen materiaali, väkivaltaa sisältävät pelit (enemmän kuin Applen sallimissa rajoissa), jne puuttuvat täysin Applen omasta App Storesta.

Myös Applen omien ratkaisujen kanssa kilpailevat ohjelmat löytyvät vain vaihtoehtoisista kauppapaikoista -- mm. SMS-lähetykseen löytyy käteviä vaihtoehtoisia sovelluksia.

Jailbreakin asentaminen on helppoa, mutta kuten aina, varmuuskopiointia suositellaan ennen hommaan ryhtymistä. Luonnollisesti myös takuuasiat saattavat monimutkaistua mikäli oma laite päättääkin ns. tiltata prosessin myötä. Eli, suomeksi: omalla vastuulla.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

wesku68 (vahvistamaton)

1

Vihdoinkin, tätä on odotettu! Mukava joululahja tosiaan kaikille tarvitseville.

Vastaa
rick79
rick79

2

Winterboard ei vissiin toimi ios7:lla kun ei teemoja pysty vaihtamaan. Eikä näytä toimivan Vuziq:kaan... Kertokaa vinkkiä jos noille löytyy vaihtoehtosoftia.

Vastaa
Hemanus (vahvistamaton)

3

En vieläkään ole keksinyt yhtäkään järkevää syytä lähteä tuohon?!!!

Vastaa
Automic
Automic

4

Näin lukee niiden sivulla: Warning! Many Cydia tweaks are not yet compatible with iOS 7. Please always backup your phone before installing new tweaks from Cydia as your iPhone could be stuck in the boot process. The situation will improve as developers will update their software.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja