Tässä ovat Google Playn suosituimmat Android-sovellukset

2
Sami Koivunen

Tässä ovat Google Playn suosituimmat Android-sovellukset
Google Play kokosi listan kaupan suosituimmista Android-sovelluksista. Alla olevat sovellukset löytyivät "pelaajien valinta" -kategoriasta, jossa yli miljoona ihmistä äänesti parhaista hyöty- ja pelisovelluksista.

Knights & Dragons

Toimintaroolipelissä on tarkoituksena taistella lukuisia vihollisia vastaan joko yksin tai kaverien kanssa fantasiaympäristössä. Taistelut ovat nopeatempoisia pelin sisältäessä sekä turnauksia että tehtäviä.

Bejeweled Blitz

Esimerkiksi Facebookista tutun Bejeweledin ideana on vaihtaa jalokivien paikkaa siten, että syntyy vähintään kolmen jalokiven ketjuja. Peliä rikastuttavat lisäksi erilaiset bonukset, joita on tarkoitus sisällyttää yhdistyviin jalokiviin.

The Hobbit: Kingdoms



Kingdoms on strateginen massiivimoninpeli, joka sijoittuu muun muassa haltioita, kääpiöitä ja hobitteja sisältävään Keski-Maahan. Peli mahdollistaa strategisten liittojen muodostamisen ja tarkoituksena on kehittää pelaajan hallintaan annettua kaupunkia.

Duolingo: Learn Languages Free

Duolingo on kielten opiskeluun tarkoitettu apusovellus. Sovellus mahdollistaa espanjan, ranskan, saksan, portugalin, italian ja englannin opettelun ilmaiseksi oman Android-laitteen avulla.

YouTube

YouTube on useille tuttu Googlen omistama videopalvelu, joka on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti tekijänoikeusvalvonnan tiimoilta.

Ingress

Esittelimme kunnianhimoiseen peli-ideaan perustuvan Ingressin vuosi sitten. Pelissä on tarkoitus suorittaa tehtäviä liikkumalla fyysisesti paikasta toiseen. Peli on maailmanlaajuinen ja pelaajan on pelin alussa valittava osapuoli kahdesta vaihtoehdosta.

NewsHog: Google News & Weather

NewsHog on sovellus, jonka avulla kerätä ja jaotella uutisia. Uutisia voi etsiä aiheen ja sijainnin mukaan NewsHogin tarjotessa esimerkiksi koosteita, tekstistä puheeksi -toiminnon ja offline-lukutilan.

SwiftKey Keyboard

Useiden mielestä Android-näppäimistön korvaava SwiftKey on eräs tärkeimmistä ladattavista sovelluksista. Tarjoaa lukuisia lisätoimintoja ja on laajalti käyttäjän kustomoitavissa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.