Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WSJ: Uusiin Audeihin tulossa Android-käyttöjärjestelmä

2
Manu Pitkänen

WSJ: Uusiin Audeihin tulossa Android-käyttöjärjestelmä
Apple ja Google alkavat pian kisaamaan älypuhelimien ja tablettien lisäksi paikasta autojen infotainment-järjestelmissä. Apple esitteli oman autojen keskikonsoleihin suunnitellun iOS in Car -järjestelmän kesällä. Wall Street Journalin mukaan Google ja Audi valmistautuvat Androidilla-varustetun järjestelmän esittelyyn CES-messuilla.

WSJ:n jutusta ei selviä täysin, että onko Googlen Android-pohjainen ohjemisto tarkoitettu oletusjärjestelmäksi, vai onko se enemmän iOS in Car -tyyppinen ratkaisu, joka tulee autovalmistajan oman ohjelmiston päälle (mikäli kuski omistaa iOS-laitteen). IOS in Carin launch-kumppaneiksi mainittiin kesällä 12 isoa autovalmistajaa, mutta listasta puuttui silti merkittäviä nimiä: BMW, Audi, Ford, Toyota ja Volkswagen.

Edellä mainituista nimistä Audi näyttää valinneen Android-leirin. Audi on tehnyt Googlen kanssa yhteistyötä aiemmin jo kartoissa. Kumpikaan osapuolista ei halunnut kommentoida WSJ:n tietoja, mutta Audin tuotestrategiajohtaja Filip Brabecin mukaan autot tietokoneistuvat tulevaisuudessa ja tietoteknisistä ominaisuuksista on tulossa niiden myyntivaltti.


Ensimmäiset iOS in Car -tuelliset autot tulevat markkinoille vuonna 2014. Googlen suunnitelmien aikataulusta ei ole vielä tietoa, mutta asiat selvinevät kunhan CES-messut saadaan käyntiin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
efwubi (vahvistamaton)

1

"autot tietokoneistuvat tulevaisuudessa"

Ja tulevat entistä epäluotettavimmiksi.

Vastaa
Mauriland
Mauriland

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti efwubi:

"autot tietokoneistuvat tulevaisuudessa"

Ja tulevat entistä epäluotettavimmiksi.

Kohta voi siihen auton sekoiluun itse ladata päivitykset tai se päivittyy yön ainakana. Aamulla ei autoon pääsekkään sisään tai se ei starttaa jne.

Itellä oli yks Opel Meriva niin siihen päivittivät softat lähemmäs kymmenen kertaa kun koko aika öljynpinnan merkkivalo syttyi ihan aiheetta :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja