Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft hakee patenttia uudelle graafiselle 3D-käyttöliittymälle

3
Juha Tuppi

Microsoft hakee patenttia uudelle graafiselle 3D-käyttöliittymälle
Microsoft on jättänyt patenttihakemuksen uudelle graafiselle mobiililaitteiden käyttöliittymälle.

Patent Bolt -sivusto raportoi maanantaina Microsoftin patenttihakemuksesta, joka koskee uutta graafista käyttöliittymää mobiililaitteille. Käyttöliittymä perustuu kolmiulotteisille kuutioille, jotka ovat pyöriteltävissä pyyhkäisykomennoilla.

Kuutioiden sivut sisältävät eri sovelluksia, jolloin useampi sovellus mahtuu samaan aikaan näytölle. Kuutiot voivat myös sisältää useampia kuutioita alahakemistojen tapaan. Lähteen mukaan myös muut geometriset muodot, kuten esimerkiksi pyramidit ja monitahokkaat, ovat mahdollisia.

Lisäksi geometrisen muodon ei välttämättä tarvitse olla näkyvä, vaan sovellusikonit voidaan järjestää "kellumaan" kolmiulotteiseen tilaan, jolloin niitä voidaan manipuloida erilaisin komennoin. Käyttöliittymä tulee suunnitelmien mukaan sisältämään myös hakutoiminnon, jolla haluttu sovellus voidaan löytää helposti.Patent Bolt -sivusto toteaa, että mikäli Microsoft aikoo ottaa uuden 3D-käyttöliittymän käyttöön, se joutunee hankkiutumaan eroon erikokoisia laattoja hyödyntävästä Metro-käyttöliittymästä.

Patenttihakemuksen kuvamateriaalia on nähtävissä täällä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja