Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asukselta turkasen halpoja Intel-puhelimia: PadFone mini ja ZenFone

1
Manu Pitkänen

Asukselta turkasen halpoja Intel-puhelimia: PadFone mini ja ZenFone
Asus on esitellyt uudet Intelin suorittimiin perustuvat PadFone mini- ja ZenFone-puhelimet. Intelin valmistamia prosessoreita on nähty jo aiemmin puhelimissa, mutta ne ovat olleet äärimmäisen harvassa. Ei ole kuitenkaan lainkaan outoa, että kokeiluhalukkuudesta ja rohkeudesta tunnettu Asus on päätynyt Intelin Atom-piireihin.

PadFone mini on nimensä mukaisesti varsinaista PadFonea pienempi ja vaatimattomampi puhelin. Sen näytöllä on kokoa neljä tuumaa ja tarkkuutta siitä löytyy 800x480 pikseliä. PadFone-hengen mukaisesti tarjolle tulee myös tablet-telakka, joka muuttaa neljän tuuman puhelimen seitsemän tuuman tabletiksi. Telakan näytön resoluutio on 1280x800 pikseliä. PadFone minissä on 1,6 gigahertsin Atom Z2560 -suoritin ja kahdeksan megapikselin kamera. Hintaa puhelimella on 249 dollaria.Jos hakusessa on vieläkin edullisempi Android-puhelin Intelin Atom -prosessorilla, niin Asus tuo tarjolle ZenFonen kolmessa eri kokoluokassa. Neljän tuuman mallin hinnat alkavat 99 dollarista, mitä vastaan saa 800 x 480 pikselin näytön, 1,2 GHz:n Atom-suorittimen, viiden megapikselin kameran ja VGA-tasoisen etukameran. Viiden tuuman mallissa näytön (tukee hanskoja) tarkkuus kohoaa 720p:hen, suorittimen kellotaajuus nousee kahteen gigahertsiin ja kameran kenno kasvaa kahdeksana megapikseliin (hintaa 149 dollaria). Kuuden tuuman ZenFonessa on 13 megapikselin kamera (199 dollaria).

Ulkonäöltään ZenFonet ja PadFone mini ovat hyvin samanlaisia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

tataka
tataka

1

Eivät ole hinnalla pilattuja jos tulevat noihin hintoihin euroina tännekin mitä epäilen. 150 euroa 5 tuuman hd näytöstä ja ok kamerasta vähän uudemmalla androidilla olisi aika hienoa tuttujani ajatellen :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.