Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

TechRadar: Sony neuvottelee Microsoftin kanssa Windows Phonesta

Juha Tuppi

TechRadar: Sony neuvottelee Microsoftin kanssa Windows Phonesta
Tuoreimmat tiedot vahvistavat Sonyn olevan kiinnostunut Windows Phonesta, mutta neuvottelut Microsoftin kanssa ovat edelleen kesken.

TechRadar vahvisti tänään huhut, joiden mukaan Sony olisi kiinnostunut valmistamaan Windows Phoneja. Lähteen haastattelema Sonyn Euroopan mobiiliosaston johtaja Pierre Perron kertoi, ettei yhtiö halua jäädä "yhden käyttöjärjestelmän" puhelinvalmistajaksi, vaan neuvottelee paraikaa eri tahojen kanssa vaihtoehdoista Androidille.

Perronin mukaan yhteistyö Microsoftin kanssa kiinnostaa erityisesti PC-alustaa ajatellen, mutta myös mobiililaitteiden kannalta. Sony ei kuitenkaan halua tehdä tavanomaista Windows Phonea, vaan pohtii, mitä uutta yhtiö voisi tuoda alustalle.Perron ei halunnut kommentoida mahdollista julkaisuaikataulua, sillä neuvottelut ovat hänen mukaansa vielä kesken.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.