Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC One X ja X+ eivät saa enää Android-päivityksiä

4
Manu Pitkänen

HTC One X ja X+ eivät saa enää Android-päivityksiä
HTC on vahvistanut, etteivät vuoden 2012 lippulaivamallit One X ja One X+ enää päivity uudempaan Android-versioon. KitKat-päivitystä ei ole tulossa, vaan ne jäävät Android 4.2.2:een.

Suorituskyvyn ei pitäisi olla päivitysten esteenä ja vaikuttaakin siltä, että One X:n ja X+:n hylkääminen johtuu yhtiön haluttomuduesta uhrata niihin omia resurssejaan. Puhelimien myynti on ollut joko niin heikkoa, ettei niille kannata tuoda uusimpia Androideja tai sitten HTC:llä on alettu laskemaan markkojen käyttöä aiempaa tarkemmin.

Viime vuoden keväällä esitellylle HTC Onelle KitKat-päivitys on luvattu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

mikbe
mikbe

1

USA:ssa Onen operaattorilukitsemattomat mallit ja developer edition ovat jo saaneet KitKat-päivitykset. 4.2.2 kuorrutettuna Sense 5:llä on jo sen verran hyvä paketti, ettei 4.4.2 tuo siihen juuri mitään parannuksia. Kokemusta on.

Vastaa
akselic
akselic

2

HTC on tehnyt samaa aiemmin muidenkin lippulaivojen kanssa. Desire (sekä Desire HD & Z), Sensation (+ XL ja XE) ja nyt One X ja X+. Jos luurien päivitystahti on pisimmilläänkin 18kk niin kyllä siinä jää luu käteen ostajalle, joka ei osta aivan vastailmestynyttä HTC:n puhelinta. Kun näissä tapauksissa on vielä jokaisen kohdalla kyse lippulaivoista niin se ei varsinaistesti paranna tilannetta. Ja sitten Taiwanissa ihmetellään minkä takia asiakasmäärät putoavat edelleen.

Vastaa
CrpDem
CrpDem

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti akselic:

HTC on tehnyt samaa aiemmin muidenkin lippulaivojen kanssa. Desire (sekä Desire HD & Z), Sensation (+ XL ja XE) ja nyt One X ja X+. Jos luurien päivitystahti on pisimmilläänkin 18kk niin kyllä siinä jää luu käteen ostajalle, joka ei osta aivan vastailmestynyttä HTC:n puhelinta. Kun näissä tapauksissa on vielä jokaisen kohdalla kyse lippulaivoista niin se ei varsinaistesti paranna tilannetta. Ja sitten Taiwanissa ihmetellään minkä takia asiakasmäärät putoavat edelleen.

Niinpä, ja muutenkin tuntuu omaan makuun sekavalta tuo HTC:n pämppäämä käyttis, voi kanssa ajaa asiakkaita muiden Android valmistajien leiriin.
Mutta kuten sanoin, omaan makuun, ennenkuin joku alkaa inisemään vastaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

4

HTC:llä tosiaan näkyy entinen meno jatkuvan ja sitten ihmetellään miksei puhelimet myy. No hyvä että tähän asiaan tuli varmuus, ei tarvitse siis HTC:n suuntaan katsella luuria vaihtaessa. Desire Z:n kanssa koettu kylmä suihku saa riittää. Osataan sitä mennä perse edellä puuhun näköjään muuallakin, kuin Suomessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja