Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Moto X tulee Eurooppaan

1
Manu Pitkänen

Moto X tulee Eurooppaan
Motorola aikoo aloittaa Moto X:n myynnin Euroopassa helmikuuhun mennessä. Puhelin tulee saataville Euroopan isoilla matkapuhelinmarkkinoilla, eli Ranskassa, Britanniassa ja Saksassa.

Yhdysvalloissa 399 taalaa maksava puhelin on hinnoiteltu Ranskassa 429 euroon.

Moto X:ssä on 4,7 tuuman 720p-näyttö, Snapdragon S4 Pro -suoritin, kaksi gigatavua keskusmuistia 10 megapikselin kamera ja rinnakkaisprosessori jatkuvasti päällä olevaa puheohjausta varten. Yhdysvalloissa puhelimen ulkonäköä voi räätälöidä erittäin vapaasti Moto Maker -työkalun avulla. Euroopassa se ei ole käytössä, mutta Motorolan työpaikkailmoituksen perusteella se olisi kuitenkin tulossa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Taeco
Taeco

1

Minne katoaa 140€? Eikö jenkeissä makseta veroja vai kustaanko eurooppalaisten linssiin oikeasti näin pahasti? Kytkypuhelimet vielä ymmärtää, mutta tuo oli hinta lukitsemattomalle puhelimelle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja