Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusia kuvavuotoja: Matkiiko Nokian Android-käyttöliittymä Windows Phonea?

Manu Pitkänen

Uusia kuvavuotoja: Matkiiko Nokian Android-käyttöliittymä Windows Phonea?
Nokian Android-puhelimesta on julkaistu jo toinenkin live-otos. Uudemmassa kuvassa näkyy paremmin puhelimen sovellusvalikko. Kannattaa muistaa, että kyseessä on prototyyppiasteen laite, joten lopullinen käyttöliittymä saattaa olla lähempänä Windows Phonen Metroa, kuten evleaksin vuotama kuva ehdottaa (jutun lopussa).

Live-kuvan viesti- ja puhelinsovellusten ikonit ovat linjassa WPDangin aiemmin vuotaman kuvan kanssa, vaikka vaakatason vaaleat nauhat käyttöliittymästä puuttuvatkin. Kuva vaikuttaisi näin ollen olevan aito.

Evleaksin on myös julkaissut uuden kuvan Normandystä ja sen perusteella Nokia aikoisi ottaa vaikuttaita Windows Phonen Metro-käyttöliittymästä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja