Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kyllä ne japanilaiset keksivät: Thanko-tanko avuksi selfien ottoon

3
Valtteri Ahonen

Kyllä ne japanilaiset keksivät: Thanko-tanko avuksi selfien ottoon
Japanilainen Thanko on julkaissut apuvälineen omakuvien kännykällä ottamista varten.

Kyseessä on teleskooppitanko, jonka päähän kuvauslaitteen saa kiinnitettyä. Pituutta voi säätää välillä 30-120 cm, joten kuvan saa parhaimmillaan otettua jopa yli metrin päästä ja lähes mistä kuvakulmasta tahansa.

Thankon selfie-tankoa voi käyttää myös esimerkiksi pienen digikameran kanssa. Hintaa jokakodin ehdottomalle ykköshankinnalle kertyy 1980 jeniä, eli noin 14 euroa.

Kenties Thankon seuraava hittituote on Riccingin paikassa kuin paikassa mahdollistava, juuri ja juuri ihmisen mentävä matkajääkaappi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

perhana
perhana

2

Erittäin luotettavan huhun mukaan kyseinen Thanko tulee Shanko nimellä kiinteästi asennettuna seuraavaan samsungin Galaxy S5h malliin, tanko tulee olemaan kiinnitettynä titaanista valmistettuun ShXcower takakanteen joka on kiinnitetty saumattomasti Sgorilla lasilla päällystettyyn taipuisaan näyttöön.
Laitteen markkinointinimenä tullaa käyttämään sointuvaa Samsung Shanko Shelfie nimeä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

3

Ei tuossa nyt ole mitään ihmeellistä. Pitää muistaa, että Aasiassa kuvien ottaminen yleisesti ottaen koetaan melko tärkeäksi. Niin selfiet ystävien ja muiden kanssa. Suomalaiseen juroon luonteeseen ne vaan istuvat huonosti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.